
Μετά την πρώτη στάση στη Νέα Μάκρη, το «E.E.A. Business Roadshow» συνεχίστηκε στην Ηλιούπολη, με το Ε.Ε.Α. να συναντά την τοπική επιχειρηματική κοινότητα και να ανοίγει έναν άμεσο δίαυλο επικοινωνίας με τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις της περιοχής.
Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, μέλη της Διοίκησης – ανάμεσα στους οποίους το μέλος του Δ.Σ. Δημήτρης Ραμαντζάς- καθώς και μέλη της Επιτροπής Νεανικής Επιχειρηματικότητας βρέθηκαν στην πλατεία Φλέμινγκ και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με επαγγελματίες της Ηλιούπολης, να ακούσουν τις ανάγκες και τους προβληματισμούς τους και να συζητήσουν ζητήματα που απασχολούν την τοπική αγορά.Στη δράση συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Στάθης Ψυρρόπουλος και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης Κωνσταντίνος Ψωμάς.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ενημέρωση των επαγγελματιών για τις ανταποδοτικές υπηρεσίες του Ε.Ε.Α., καθώς και για τα εργαλεία και τις δυνατότητες που προσφέρει το Επιμελητήριο στα μέλη του, με στόχο την υποστήριξη και την ανάπτυξη της επαγγελματικής τους δραστηριότητας.
Η πρωτοβουλία θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα και σε άλλες περιοχές της Αττικής, με στόχο το «E.E.A. Business Roadshow» να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στους επαγγελματίες και στις επιχειρήσεις της κάθε γειτονιάς.
