Ο Άδωνης Γεωργιάδης λοιπόν, ευφυής και πολύστροφος, προτίμησε με μία κίνηση – και όχι λόγια, τα απεχθάνεται αυτά- να απαντήσει στον Σπύρο Κουλκουδίνα.
Αν ξεχάσατε ήδη ποιος είναι ο κύριος, να σας θυμίσουμε πως είναι ο βουλευτής της ΝΔ που μας συστήθηκε για την αλήστου μνήμης ατάκα: «Τα μέσα μαζικής μεταφοράς τα οποία έχουν εκσυγχρονιστεί πολύ τα τελευταία χρόνια δεν έχει αυξηθεί η κίνησή τους. Όταν κάποιος δεν το αντέχει θα χρησιμοποιεί μέσα μεταφοράς ξέρετε. Αν δεν το αντέχεις να δώσεις 10 ευρώ βενζίνη για να πας και να έρθεις στην δουλειά σου. Δεν χρησιμοποιούν. Δεν είναι καμία δικαιολογία αυτό, λέω τι συμβαίνει την πραγματικότητα. Προς το παρόν δείχνει να υπάρχει ανθεκτικότητα».
Αλλιώς δεν θα τον ξέραμε…
Ο Άδωνης λοιπόν, δεν προτιμά τα ΜΜΜ, αν και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον λαό και όπου πηγαίνει, όπως έχει πει ο ίδιος, του προσφέρουν λουλούδια. Δεν είχε 10 ευρώ βενζίνη να βάλει, αλλά το μυαλό δούλεψε και προχώρησε σε μία ακόμη τομή: Πήγε στον Μάρκο Ρούμπιο πρώτος –πρώτος… δικάβαλο με μηχανή.
Προσέχοντας φυσικά την ασφάλεια – όχι όπως ο Ρόκκος που γυρίζει βίντεο κλιπ με μηχανή χωρίς κράνος – και φορώντας το κράνος του, πήγε δικάβαλο με μηχανή. Τον εξυπηρέτησε ο οδηγός του, βάζοντας 10 ευρώ σε μία μηχανή αντί να χρησιμοποιήσουν δύο οχήματα.
Ρηξικέλευθο
