ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 2014 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Τελέστηκε και φέτος στον Διομήδειο Κήπο το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο, εις μνήμην των εκτελεσθέντων από τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής στις 8 Σεπτεμβρίου 1944. Το σωματείο των εκτελεσθέντων συγγενών η ''Μνήμη'' οργάνωσε την τελετή όπου τίμησαν με την παρουσία τους  συγγενείς, παράγοντες του Διομήδειου Κήπου και του Χαϊδαρίου. 

 

 

 

 

 

 

 

Μετά την επιμνημόσυνη δέηση κατατέθηκαν στεφάνια και στη συνέχεια ο γραμματέας του σωματείου έκανε μια σύντομη ιστορική αναδρομή με την δράση των εκτελεσθέντων.

 

 

 

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους : Ο Γενικός Γραμματέας του Διομήδειου Κήπου κ. Σπυρίδων Τρωιάνος, ο προϊστάμενος Διομήδειου Κήπου κ. Στέλιος Σούλος, ο πρώην Δήμαρχος Χαϊδαρίου και νυν Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Μαραβέλιας, ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ και Δημοτικός Σύμβουλος Χαϊδαρίου κ. Ανδρέας Μποζίκας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κώστας Ασπρογέρακας, ο Πρόεδρος Ομοσπονδίας Χιακών Σωματείων Αττικής κ. Κώστας Λυμπουσάκης, η Γραμματέας του συλλόγου το ''Πυργούση'' κ. Ειρήνη Λυμπουσάκη, ο Διευθυντής Νεολαίας και Πολιτισμού Δήμου Χαϊδαρίου κ. Κώστας Περγαντής και ο Κίμων Φουντούλης.

 

 

 

Πιο Δημοφιλή