ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 11 Νοεμβρίου 2017 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

“Με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα σε ιστοσελίδα  του Χαϊδαρίου με τίτλο:“Ο πρώτος λόγος για τον υποψήφιο δήμαρχο της ΝΔ στον… Δ. Μαραβέλια”,

θα ήθελα να καταστήσω σαφές σε εσάς και τους αναγνώστες σας, ότι η στάση που θα ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία στις Δημοτικές Εκλογές του 2019 θα είναι απόφαση των αρμόδιων οργάνων της και φυσικά του Πρόεδρου μας και αυριανού πρωθυπουργού της χώρας μας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δημοσιεύματα σαν το παραπάνω έχουν προφανή στόχο να πλήξουν την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας σε τοπικό επίπεδο και να εξυπηρετήσουν μικροπολιτικές σκοπιμότητες παραγόντων που κινούνται έξω από το ιδεολογικό χώρο της παράταξής μας και προσδοκούν να υφαρπάξουν με φτηνά κόλπα την έμμεση στήριξη της.  Ας συνειδητοποιήσουν επιτέλους οι αρχιτέκτονες της τεχνητής διάσπασης και επίδοξοι εκφραστές αλλά και οι πολλά «υποσχόμενοι κληρονόμοι» ενός χρεοκοπημένου σοσιαλιστικού μοντέλου, ότι πρώτο και τελευταίο λόγο τον έχουν οι χιλιάδες ανώνυμοι Νεοδημοκράτες και ο Πρόεδρος της Κυριάκος Μητσοτάκης. Το μέλλον της πόλης δεν εξαγοράζεται, δεν χαρίζεται, δεν κληρονομείται παρά μόνο κερδίζεται με σκληρό και επίμονο αγώνα.  Για εμένα όσο έχω την τιμή να ηγούμαι της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Χαϊδαρίου αποκλειστική προτεραιότητα μου είναι η συνένωση όλων των υγιών δυνάμεων της πόλης και η ευθυγράμμιση τους σε ένα κοινό μέτωπο ανατροπής της κυβέρνησης της πολιτικής εξαπάτησης του ελληνικού λαού και της οικονομικής καταστροφής της πατρίδας μας που φέρει σφραγίδα των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.  Τέλος καλώ τον ιστότοπο σας να ασχοληθεί με τα σοβαρά προβλήματα που έχει επιφέρει η κυβέρνηση των λουκέτων στην τοπική αγορά με την υψηλή υπερφορολόγηση και την γενικότερη υποβάθμιση της πόλης μας.”

Μάριος Χριστόπουλος

Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο

Νέα Δημοκρατία Χαϊδαρίου

Πιο Δημοφιλή