ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 07 Νοεμβρίου 2017 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Σχετικά με το δημοσιευμένο άρθρο με τίτλο «Άτυπη χωματερή στο γκαράζ του Δήμου Χαϊδαρίου » σας γνωρίζουμε τα εξής: 

Α. Απόρριψη απορριμμάτων εκτός νόμιμων χώρων (ΧΥΤΑ, ΣΜΑ) συμβαίνει στις εξής περιπτώσεις: 

1. Όταν απορριμματοφόρο όχημα του Δήμου κατά την διάρκεια της αποκομιδής υποστεί βλάβη, στην περίπτωση αυτή το όχημα μεταφέρεται στο γκαράζ του δήμου, αδειάζει τα απορρίμματα στον αναφερόμενο χώρο και οδηγείται για επισκευή . Τα απορρίμματα φορτώνονται σε άλλο όχημα και οδηγούνται προς τον ΧΥΤΑ ή ΣΜΑ. 

2. Όταν εντοπίζεται καπνός ή ανάφλεξη σε απορρίμματα εντός του απορριμματοφόρου κατά τη διάρκεια της αποκομιδής από διάφορες αιτίες όπως έκρηξη σπρέι, μισοσβησμένα κάρβουνα από τζάκια κλπ. Τα απορρίμματα αδειάζονται στον ανωτέρω χώρο, καταβρέχονται και μετά από δύο ή τρείς ημέρες απομακρύνονται. 

3. Ύπαρξη ραδιενεργών υλικών που εντοπίζονται στον ΧΥΤΑ και προέρχονται κυρίως από Νοσοκομεία. Στην περίπτωση αυτή αδειάζονται από το όχημα τα απορρίμματα, εντοπίζονται με κατάλληλα όργανα και προσωπικό, τα ραδιενεργά υλικά και τα σκουπίδια οδηγούνται στη χωματερή. 

Β. Εγκατάσταση container σε χώρο γειτονικό του γκαράζ του Δήμου. Ο ΣΜΑ (Σύνδεσμος Μεταμόρφωσης Απορριμμάτων) κατόπιν συνεννόησης με τον Δήμο, έχει τοποθετήσει container στον αναφερόμενο χώρο για να διευκολύνει την απομάκρυνση προς θρυμματισμό κλαδεμάτων που προέρχονται από τη δράση της Υπηρεσίας Πρασίνου. Η παρατηρούμενη συσσώρευση οφείλεται στις πρόσφατα μεγάλες ποσότητες κλαδεμάτων που μεταφέρθηκαν στο χώρο από τις υπηρεσίες του Δήμου και θα απομακρυνθούν σύντομα. Στη διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση. 


Ο Δ/ντής Περιβάλλοντος
Παρασκευάς Δημήτρης

Πιο Δημοφιλή