ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 24 Οκτωβρίου 2017 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Ο Θανάσης Νίκου, κάτοικος Χαϊδαρίου τα τελευταία δέκα (10) χρόνια, με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία διετέλεσε Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

στην εκεί περιοχή, ενώ επαγγελματικά δραστηριοποιείται στον κλάδο των τροφίμων. Απόφοιτος ΑΤΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ, με την επαγγελματική του πορεία να ξεκινά εργαζόμενος για 2,5 χρόνια στον Όμιλο Eurobank και συγκεκριμένα στον τομέα πίστης, ενώ σήμερα ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής τυριών και ταυτόχρονα διατηρεί κατάστημα Ελληνικών προϊόντων στην Αθήνα. Το τελευταίο διάστημα ίδρυσε εταιρεία στον τομέα των τροφίμων. Ένας ακόμη νέος άνθρωπος που έρχεται να αθροίσει τις δικές του δυνάμεις στην συλλογική προσπάθεια της Χαϊδαριώτικης δημοτικής κίνησης, για την αλλαγή του σημερινού δημοτικού πολιτικού στάτους. Ο Θανάσης Νίκου μίλησε για τον επικεφαλής Αποστόλη Θεοφίλη και σημείωσε: Το ήθος και την ευπρέπεια και τις γνώσεις του και την αποτελεσματικότητά του, τα γνωρίζουμε. Γιατί ο Αποστόλης μάς έχει δώσει τα διαπιστευτήρια αυτά και τη διαδρομή του την ξέρουμε όλοι πολύ καλά. Ταυτόχρονα, έχει αφοσίωση και έχοντας την αφοσίωση στην πόλη του το Χαϊδάρι είναι βέβαιο ότι θα εργαστεί με προσήλωση σε αυτό το οποίο πιστεύει. Με σύστημα και με πρόγραμμα. Χωρίς πολλά λόγια. Είναι άνθρωπος της δράσης. Θέλω να πω επίσης πως γνωρίζουμε ότι και μπορεί και πρέπει άλλωστε, να δώσει στο Χαϊδάρι ένα καινούργιο όραμα. Μία καινούργια ελπίδα και σίγουρα μία μεγάλη ανάπτυξη. Καλή επιτυχία και κάθε καλό.

Πιο Δημοφιλή