ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 09 Οκτωβρίου 2017 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''

Αφιερωμένο στην μνήμη του Σταύρου Μπαλοδήμα, σε έναν άνθρωπο, που ήμασταν σε διαφορετικά «στρατόπεδα» και είχαμε αρκετές δημοτικές κόντρες μέσω άρθρων.

Παρ όλα αυτά, δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε την μαχητικότητα που επέδειξε μέχρι τελευταία στιγμή, τόσο για την ζωή του, όσο και για αυτά που πίστευε. Τουλάχιστον ο Σταύρος, ότι ήθελε να πει, το έλεγε επώνυμα και με την υπογραφή του, σωστό η λάθος...αυτό έκανε μέχρι το τέλος.

Όμως, ότι και να πει κανείς, είναι λίγο γι αυτό που έγινε στο 40ήμερο μνημόσυνο του αείμνηστου Σταύρου Μπαλοδήμα στον Άγιο Νεκτάριο. Η υποκρισία για ορισμένους «τεθλιμμένους» χτύπησε κόκκινο, σε σημείο που παρευρισκόμενος αντιδήμαρχος αποχώρησε λέγοντας : «Φεύγω γιατί αηδίασα, δεν μπορώ να βλέπω ορισμένους «κροκόδειλους» που ήρθαν να συμπαρασταθούν στην οικογένεια σαν να μη συμβαίνει τίποτα!» Όταν ρωτήσαμε τι εννοεί, μας απάντησε δείχνοντας με το δάχτυλο : «Όλοι αυτοί που βλέπεις, μέχρι τελευταία στιγμή τον πέρναγαν γενεές δεκατέσσερις τον Σταύρο και τώρα ήρθαν να το παίξουν «τεθλιμμένοι φίλοι», κατάλαβες γιατί φεύγω;»

Θα πείτε τώρα και με το δίκιο σας...εσείς που τα γράφεται αυτά, δεν τα χώνατε και δεν ερχόσαστε σε αντιπαράθεση με τον Σταύρο; Ναι και δεν το αρνηθήκαμε ποτέ, γιατί δεν γνωρίζαμε το πρόβλημα υγείας που είχε. Όταν όμως ήρθε προς τιμή του ο Δημοτικός Σύμβουλος Λεωνίδας Βουλγαρίδης που παρ όλο είχαν κόντρα για δημοτικά θέματα και είπε : «ξέρετε ο Σταύρος έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας μην ασχολείστε με ότι κι αν γράφει αφήστε το», το κατανοήσαμε, το καταλάβαμε, και έκτοτε αποδεδειγμένα, δεν ξανά ασχοληθήκαμε, εν αντιθέσει με κάποιους άλλους  που συνέχιζαν μέχρι το τέλος να τον πολεμούν, από πεζόδρομους, αυλές και πλατείες, παρ ότι γνώριζαν το πρόβλημά του, ενώ δεν παρέλειπαν πολλές φορές να λένε ότι, ήταν παραμύθι η αρρώστια του. Για τέτοιο πράγμα μιλάμε!

Βέβαια, το αποκορύφωμα για όλους αυτούς τους υποκριτές, ήταν που εμφανίστηκαν «μεταμφιεσμένοι» σαν καλοί Σαμαρείτες στον Άγιο Νεκτάριο, έλεγαν λόγια παρηγοριάς και έχυναν «κουβάδες» κροκοδείλια δάκρυα...

Τέλος, γνωρίζουμε βέβαια εκ των προτέρων, ότι το άρθρο θα προκαλέσει σχόλια και αντιδράσεις, ενώ όπως είναι φυσικό θα δυσαρεστήσει αρκετούς. Αυτό...λίγο έως καθόλου μας απασχολεί, γιατί ως γνωστό, έχουμε μάθει, να λέμε και να γράφουμε τα πράγματα με το όνομά τους...

Πιο Δημοφιλή