ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 09 Οκτωβρίου 2017 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Σήμερα αποτρέψαμε τη 2 η προσπάθεια να εγκατασταθεί κεραία κινητής τηλεφωνίας σε οικοδομή της οδού Φαβιέρου 30, από συνεργείο εργολάβου.

Η υπόθεσή αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη στα δικαστήρια και έχει οδηγηθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας με ημερομηνία συζήτησης την 1 η Νοεμβρίου. Από την πρώτη στιγμή, η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου έχει τοποθετηθεί ενάντια σε αυτή την προσπάθεια από κοινού με τους εκατοντάδες κατοίκους της γειτονιάς. Η προσπάθεια να τοποθετήσουν τις υποδομές της κεραίας και να μας «πιάσουν στον ύπνο», δεν τους πέρασε! Η αποφασιστική και μαζική παρουσία της Δημοτικής Αρχής και των κατοίκων ματαίωσε τα σχέδιά τους. 

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ  Οι μονοπωλιακοί κολοσσοί στις τηλεπικοινωνίες υπερασπίζονται τα συμφέροντα τους, στον ανταγωνιστικό αγώνα δρόμου για το ποιος θα καλύψει τις περισσότερες περιοχές στην Ελλάδα. Όταν ανταγωνίζονται τα μονοπώλια οι λαϊκές ανάγκες παραμερίζονται. Γι’ αυτούς δεν έχει σημασία ότι: ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ! ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΙΑΣ ΛΑΙΚΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ! Σήμερα, που η τεχνολογία έχει αναπτυχθεί σε υπέρμετρο βαθμό και στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών υπάρχουν υπερσύγχρονες μέθοδοι, που δεν έχουν ιδιαίτερες επιπτώσεις στην υγεία μας όπως για παράδειγμα η επικοινωνία μέσω δορυφορικών σημάτων, θα μπορούσαν οι ανάγκες όλου του λαού για φθηνές και σύγχρονες τηλεπικοινωνίες να ικανοποιηθούν άμεσα. Αυτό βέβαια θα σήμαινε επιπλέον κόστος για τους κολοσσούς στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, που προτιμούν την «φθηνότερη» λύση χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες σε βάρος της υγείας του λαού μας.
 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΟΓΜΑΤΑ:  «Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ»  «ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΜΑΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ»  Απέναντι σε αυτό, είμαστε θερμοί υποστηρικτές των εκατοντάδων κατοίκων που υπερασπίζουν το δικαίωμα τους στην υγεία.  Καλούμε τους εργαζομένους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους συνταξιούχους, ανέργους και τη νεολαία της Γρηγορούσας. ΟΛΗ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΤΟ «ΠΟΔΙ»!!!  ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ! 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

Πιο Δημοφιλή