ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 09 Οκτωβρίου 2017 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Διαψεύδονται οι Κασσάνδρες της παραπληροφόρησης για τον Ηρακλή Δρούλια που ήθελαν την παράταξή του να είναι υπό διάλυση.

Επί του πρακτέου και όπως σωστά παρατήρησαν πολλοί, όλα ήταν λόγια του αέρα για φθηνές εντυπώσεις, αφού ο Ηρακλής Δρούλιας όπως αποδείχτηκε έκανε δυναμική εμφάνιση στην εκδήλωση των Κρητών Χαϊδαρίου όπου τον συνόδευαν πολλά μέλη της παράταξής του και είναι κάτι που προκάλεσε εντύπωση και συζητήθηκε έντονα. Δεν έφτανε μόνο αυτό, αλλά για πρώτη φορά ίσως ο Ηρακλής Δρούλιας, πέρασε σχεδόν από όλα τα τραπέζια, χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους ενώ είχε αρκετή ώρα συνομιλία, με τον Δήμαρχο Μιχάλη Σελέκο, τον Ανδρέα Μποζίκα, τον Κώστα Φουρλή, τον Δημήτρη Κλεισιάρη, αλλά και με εκπροσώπους διαφόρων σωματείων που έτυχε να είναι στην εκδήλωση. Αυτό δείχνει αν μη τι άλλο, ότι ο επικεφαλής της παράταξης «ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ», όχι μόνο δεν τα παρατάει, αλλά συνεχίζει απτόητος να δουλεύει αθόρυβα και να οργανώνεται για τις Δημοτικές εκλογές του 2019 και όπως δήλωσε, ετοιμάζει εκπλήξεις...

Πιο Δημοφιλή