ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2017 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Που τους χάνεις που τους βρίσκεις...στο Άλσος Περιστερίου όλοι τους να ''κόβουν'' βόλτες, να συνομιλούν με τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη και με τους Αντιδημάρχους του.

Ο λόγος για τους επικεφαλής παρατάξεων από το Χαϊδάρι, Ανδρέα Μποζίκα και Κώστα Φουρλή, αλλά από κοντά και ο Δημήτρης Κλεισιάρης από τον Σύλλογο Θεσσαλών Χαϊδαρίου, ο οποίος διατηρεί και άριστες σχέσεις με πολλούς  Αντιδημάρχους και Δημοτικούς του Περιστερίου. Βέβαια, στην παρέα έχει προστεθεί τον τελευταίο καιρό και η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Περιστερίου και Σύμβουλος Επικοινωνίας Άννα Βασιλοπούλου. Όλοι μαζί, συναντήθηκαν προχτές στα πλαίσια της εκδήλωσης για να τιμήσουν τον γνωστό κλαρινίστα  Πέτρο - Λούκα Χαλκιά και έδειχναν όλοι μαζί, σαν μια ευτυχισμένη οικογένεια! Τώρα, τι γίνεται ακριβώς με αυτό το παρεάκι, ακόμα δεν έχουμε καταλάβει, αλλά αυτό που έχουμε διαπιστώσει, είναι ότι ο κ. Μποζίκας, ο κ. Φουρλής, ο κ. Κλεισιάρης και η κ. Βασιλοπούλου, συχνά πυκνά τον τελευταίο καιρό, συναντιόνται στο καφέ του Άλσους με διαφόρους, κυρίως από το Χαϊδάρι και το Περιστέρι, ενώ συζητάνε για αρκετή ώρα. Τώρα τι λένε...δεν γνωρίζουμε με σιγουριά. Το σίγουρο είναι, ότι κάτι ετοιμάζουν για το Χαϊδάρι, αλλά τι  ετοιμάζουν!

Πιο Δημοφιλή