ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 22 Οκτωβρίου 2016 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Χθες 21/10/2016 είχα την ευκαιρία να ακούσω από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι,  σε μια από τις συνοικίες της πόλης μας, το ΔΑΦΝΙ άλλα και μια σειρά ζητημάτων που αποτελούν κομμάτι μιας δύσκολης καθημερινότητας που βιώνουν.

Η «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» και εγώ προσωπικά, χαιρετίζουμε χωρίς κανένα πολιτικό κόμπλεξ η φοβικό σύνδρομο, - λόγω των αγεφύρωτων ιδεολογικών διαφορών μας- την πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Μιχάλη Σελέκου για ανοιχτό διάλογο με τους δημότες και τις δημότισσες γιατί έτσι δίνεται η δυνατότητα σε όλους μας να καταγράψουμε από πρώτο «χέρι»  τα προβλήματα των περιοχών της πόλης και να προτείνουμε συγκεκριμένες  προτάσεις για την αντιμετώπιση τους.

Όπως έχω τονίσει και παλαιότερα, η δημοτική μας παράταξη, δεν θα διστάσει να στηρίξει κάθε θετική πρωτοβουλία της σημερινής δημοτικής αρχής αλλά και να επικρίνει κάθε αρνητικό χειρισμό  η λανθασμένη ενέργεια που προκαλεί δυσάρεστες επιπτώσεις στην ζωή των Χαϊδαριωτών.
Η «ξύλινη» γλώσσα και οι στείρες αντιπαραθέσεις με μοναδικό στόχο  την κατάκτηση της «καρέκλας» και την διαχείριση της εξουσίας αναγκάζουν τους πολίτες να γυρνούν την πλάτη στο πολιτικό σύστημα  και να δημιουργούν αίσθημα απαξίωσης για όλους μας.
Η «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» με την ολοκλήρωση του ανοιχτού διαλόγου και την συνολική καταγραφή των προβλημάτων σε όλες τις περιοχές της πόλης θα προχωρήσει στην παρουσίαση συγκεκριμένου αναπτυξιακού σχέδιου για να μπορέσει το Χαϊδάρι να πρωταγωνιστήσει ξανά  στην Δυτική Αθήνα.
Για εμάς αντίπαλος είναι τα προβλήματα και εχθρός τα «κολλημένα μυαλά» που φέρουν αντίσταση στην μετεξέλιξη της πόλης μας σε πόλο έλξης για όλους τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου.
Ακούμε, καταγράφουμε και σχεδιάζουμε ένα σύγχρονο και ανθρώπινο Χαϊδάρι.

           Αποστόλης Θεοφίλης
                   Επικεφαλής 
         ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
    Υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου

Πιο Δημοφιλή