ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 2016 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Οι επίπονες και άοκνες προσπάθειες του Προέδρου και των συνεργατών της ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Χαϊδαρίου, Μάριου Χριστόπουλου, έπιασαν τόπο και το αποτέλεσμα τους δικαιώνει για άλλη μια φορά. Δεν είναι υπερβολή να τονίσουμε ότι...

ο χώρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Χαϊδαρίου είναι πλέον ο ομορφότερος και καλαίσθητος σε όλη την Δυτική Αττική. Αυτό βέβαια, οφείλεται και στους χορηγούς, οι οποίοι αφού διαπίστωσαν ότι παράγεται έργο, βοήθησαν χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι γεγονός, ότι έπειτα από πολλά χρόνια, ανυπαρξίας, αφάνειας και υποβάθμισης, η συγκεκριμένη Τοπική Οργάνωση βγαίνει μπροστά στον λαό και τους λέει ότι είμαστε εδώ και το «σπίτι» της Νέας Δημοκρατίας στο Χαϊδάρι, είναι ανοιχτό για όλους. Κατά κύριο λόγο, γι αυτό το αποτέλεσμα που συντελέστηκε, υπεύθυνοι είναι ο Μάριος Χριστόπουλος, τα ενεργά μέλη και οι νέοι άνθρωποι που τον περιβάλλουν, οι οποίοι εργάζονται για το καλό της κοινωνίας και του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς να υπολογίσουν κόπο και χρόνο. Βέβαια, υπάρχουν και τα αγκάθια σε όλη αυτή την ιστορία, οι οποίοι είναι το παλιό κατεστημένο, που ήθελε την Τοπική ένα κλειστό CLUB για λίγους, ενώ προσπάθησαν καθοδηγούμενοι ανεπιτυχώς με διάφορα προχώματα να υποβαθμίσουν και σε ορισμένες περιπτώσεις να σταματήσουν αυτή την μεταμόρφωση που έγινε. Γι αυτούς και τα συμφέροντα που εξυπηρετούν, η «στήλη» επιφυλάσσεται να αναφερθεί σε άλλο δημοσίευμα. Το μόνο που έχουμε να πούμε και να κλείσουμε...Πολλά συγχαρητήρια στον Μάριο Χριστόπουλο και τους συνεργάτες του!

Ρεπορτάζ : Αντ. Δεωνάς

Πιο Δημοφιλή