ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 01 Αυγούστου 2016 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Έπειτα από πολλές κόντρες, συγκρούσεις  και αντεγκλήσεις, τελικά το «κυλικείο» στο Διομήδειο Βοτανικό Κήπο μετά από απόφαση Δημάρχου που έχει αναρτηθεί και στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ σφραγίζεται την επόμενη Δευτέρα 8/8/2016. Βέβαια πίσω από όλη αυτή την ιστορία, υπάρχει πολύ ίντριγκα και παρασκήνιο με έντονη μυρωδιά καμαρίλας παλαιοκομματικού συστήματος,

στο οποίο εμπλέκονται επικεφαλής παράταξης, εκδότης και διάφοροι κατευθυνόμενοι τύποι, οι οποίοι προσπάθησαν να μεθοδεύσουν με τον τρόπο τους να πέσει το ανάθεμα και η ευθύνη για το κλείσιμο του κυλικείου στον Δήμαρχο και συγχρόνως να του την φέρουν πισώπλατα και να τον εκθέσουν, αλλά δυστυχώς γι αυτούς, ο Σελέκος τους πρόλαβε. Σε επόμενα δημοσιεύματα, θα γίνουν αποκαλύψεις υπό την μορφή «παραμυθιού» που θα τρίβεται τα μάτια σας! Θα μάθετε ποιοι έστησαν και μεθόδευσαν όλη την ιστορία του κλεισίματος, για να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη και ποιοι οι «λαγοί» της υπόθεσης. Αυτά και άλλα πολλά προσεχώς...φτάνει να έχετε υπομονή...!

Πιο Δημοφιλή