ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 27 Ιουλίου 2016 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''

Πολύς λόγος έγινε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο από ορισμένους Συμβούλους ότι έγιναν εσκεμμένα διαρροές εγγράφων από τον Δήμο Χαϊδαρίου προς τοπικό μέσο ενημέρωσης χωρίς βέβαια να κατονομάζουν το μέσο.

Όπως καταλαβαίνει κανείς,
το θέμα αφορούσε το «pitsounicity.gr» και από ότι φαίνεται το όνομα αποτελεί πανάκεια για ορισμένους και δεν θέλουν ούτε να το προφέρουν αλλά παρ όλα αυτά, όλοι το παρακολουθούν και σφυράνε αδιάφορα ότι δεν ξέρουν τίποτα και λειτουργούν κάπως σαν τους «κρυπτοχριστιανούς» επί Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.

Το θέμα βέβαια δεν είναι εκεί, αλλά στις υποτιθέμενες διαρροές εγγράφων κάτι που ρώτησε ευθέως τον Δήμαρχο Μιχάλη Σελέκο η «στήλη» μιας και το θέμα αφορούσε πρωτίστως εμάς και η απάντηση του Δημάρχου ήταν ότι : «Δεν υπάρχουν διαρροές εγγράφων και αυτά που λέγονται είναι αστεία πράγματα και σενάρια από ταινίες συνωμοσίας και κατασκοπίας. Εμείς είμαστε ανοιχτοί σε όλα, τα θέλουμε όλα στο φως, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και όποιος ζητήσει κάποιο έγγραφο, είτε είναι Μέσο ενημέρωσης, είτε Δημοτικός Σύμβουλος η πολίτης , εμείς ως διοίκηση δεν το έχουμε αρνηθεί ποτέ και το δίνουμε χωρίς περιστροφές η σε άλλη περίπτωση τον παραπέμπουμε να το πάρει από την Διαύγεια.»

 Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα και η αλήθεια είναι ότι όποτε ζήτησε η «στήλη» κάποιο έγγραφο από τον Δήμο Χαϊδαρίου το πήρε χωρίς καθυστέρηση. Όσο για την παραπολιτική φωτογραφία που κοσμεί το άρθρο, εμφανίζεται άλλος ένας «κρυπτοχριστιανός» ο Ηρακλής Δρούλιας να παρακολουθεί και να ενημερώνεται κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου από το «pitsounicity.gr».

Πιο Δημοφιλή