ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 15 Ιουλίου 2016 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

''Parapolitic Annotation''
 
Και πως να ηρεμήσει η πόλη, όταν εν μέσω θέρους, παραμονές διακοπών κάποιοι συγκεντρώνονται επί της Λ. Καβάλας και αποφασίζουν να ταράξουν ακόμα περισσότερο τα είδη ταραγμένα αυτοδιοικητικά «νερά» της πόλης. Από ότι πληροφορήθηκε η «στήλη»,
τα νέα θα βγουν επίσημα προς τα έξω,

από Σεπτέμβρη και τα νέα που εννοεί η «στήλη», είναι ότι συνασπισμός ανθρώπων που έχουν ασχοληθεί η ασχολούνται με τα δημοτικά δρώμενα του Χαϊδαρίου, επέλεξαν να δημιουργήσουν μια νέα κίνηση η οποία θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις επόμενες Δημοτικές εκλογές. Ο επικεφαλής που επιλέχτηκε να εκπροσωπήσει όλο αυτόν τον συνασπισμό ανθρώπων οι οποίοι σημειωτέων προέρχονται από όλο το πολιτικό φάσμα, είναι έμπειρος στα Δημοτικά δρώμενα της πόλης και θεωρείτε από τα πιο υγιεί και έντιμα στοιχεία, που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή στην Αυτοδιοικητική «πιάτσα» του Χαϊδαρίου χωρίς βέβαια να θέλει να υποβαθμίσει η «στήλη» και τους υπολοίπους που ασχολούνται με τα κοινά. Το περίεργο σε όλη αυτή την νέα ιστορία που εξελίσσεται, είναι από ότι έμαθε η «στήλη» θα υπάρχουν κάποιοι αποκλεισμοί προσώπων και ένα από τα πρόσωπα που έχει φάει «πόρτα» ακούει στο όνομα Ελευθερία. Για την ώρα, αυτές είναι οι πληροφορίες της «στήλης» οι οποίες είναι πολύ καλά διασταυρωμένες και δεν επιδέχονται αμφισβήτηση. Μόλις μάθουμε κάτι νεότερο θα σας το μεταφέρουμε...!

Πιο Δημοφιλή