ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 28 Ιουνίου 2016 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Δήλωση στο ''Pitsounicity.gr'' του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Χ (Κοινφελής Επιχείρησης Δήμου Χαϊδαρίου) Λεωνίδα Βουλγαρίδη για τα Κ.Δ.Α.Π ( Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών) για την αναβαθμισμένη ποιότητα που προσφέρει με τα καλοκαιρινά Camp στα παιδιά και στους πολίτες ο Δήμος Χαϊδαρίου.

Λεωνίδας Βουλγαρίδης : Για δεύτερη χρονιά κάναμε τα καλοκαιρινά Camp τα οποία έκανε ο Δήμος Χαϊδαρίου μέσω της Κ.Ε.Δ.Χ

(Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χαϊδαρίου) και όχι όπως ήταν τα παρελθόντα έτη από την προηγούμενη διοίκηση, που τα έπαιρνε και τα έδινε στις Κοιν.Σ.Επ οι οποίοι μάζευαν τα παιδιά και τα κράταγαν σχεδόν για φύλαξη. Πέρσι επειδή πήγε πολύ καλά και είχαμε 300 θέσεις, το ανοίξαμε και το κάναμε 400 θέσεις, αλλά είδαμε μεγάλη ζήτηση των λαϊκών οικογενειών και δημιουργήσαμε τελικά πάνω από 500 θέσεις για να ξεκουραστούν τα παιδιά και οι γονείς, σε αντίθεση με πρόπερσι που ήταν πάρκινγκ για τα παιδιά και δεν υπήρχε αυτή η εξαιρετική ποιότητα που προσφέρουμε αυτή την στιγμή στα παιδιά. Τώρα πλέον, τα παιδιά είναι με το κατάλληλο επιστημονικό προσωπικό, η ποιότητα είναι πάρα πολύ αναβαθμισμένη, τα παιδάκια και οι γονείς είναι πολύ ευχαριστημένοι  και είναι δύο περίοδοι από τρεις εβδομάδες μέχρι τέλος Ιουλίου. Τα παιδάκια έχουν πλήρη απασχόληση με δραστηριότητες όπως, Κολύμπι, Μπάσκετ,Βόλεϊ, Ποδόσφαιρο, Τένις, Ρυθμική, παιδαγωγικά Παιχνίδια, Χορός, Τραγούδι, Εικαστικά, Θεατρικό παιχνίδι, Μουσική, Κινηματογράφος, Εκπαιδευτικές εκδρομές σε μουσεία, σε κήπους κλπ ενώ έχουν καθηγητές Ψυχολόγους - Παιδοψυχολόγους, Φιλόλογους, Δάσκαλους, Γυμναστές, ένα προσωπικό επιστημονικά καταρτισμένο σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, πού κρατούσαν τα παιδιά για να διευκολυνθούν αυτές οι Κοιν.Σ.Επ. Εμείς έχουμε πει από την αρχή ότι δεν μας ενδιαφέρει τόσο το κόστος όσο ο λαός και τα παιδιά του Χαϊδαρίου, βάση της δύσκολης περιόδου πού είναι εκ των πραγμάτων, να προσφέρουμε και να έχουν ένα καλύτερο καλοκαίρι όσο γίνεται γιατί οι γονείς υποφέρουν και τα παιδιά μαζί και πρέπει να τους δείξουμε ότι υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι να ακολουθηθούν που να μπορούνε οι πολίτες μας και τα παιδιά μας ειδικότερα, να έχουν καλύτερη ποιότητα και ένα καλύτερο μέλλον.

Πιο Δημοφιλή