ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 19 Ιουνίου 2016 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

«Σφοδρή επίθεση με δελτίο τύπου εξαπολύει ο επικεφαλής της «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» Αποστόλης Θεοφίλης εναντίων του Βαγγέλη Ντηνιακού εξαιτίας συνέντευξης που παραχώρησε σε τοπικό blog, σχολιάζοντας διάφορα σημεία και κάνοντας σκληρή κρητική.» 
Ακολουθεί το δελτίο τύπου.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διάβασα τη συνέντευξη του επικεφαλής της παράταξης «Χαϊδάρι Ξανά» του Βαγγέλη Ντηνιακού στην ηλεκτρονική έκδοση τοπικού εντύπου.

Οι απαντήσεις που δίνει σε πολλές περιπτώσεις δείχνουν έλλειψη συγκεκριμένου σχεδίου για την πόλη αλλά και στρατηγική σύγχυση αναφορικά με τον ρόλο που καλείται να διαδραματίσει σήμερα τόσο ο ίδιος, όσο και η παράταξη του.
 
Οι τοποθετήσεις του (σε σειρά σημαντικών ζητημάτων) ουσιαστικά αντιπολιτεύονται τις πρόσφατες επιλογές του και μαρτυρούν τον διακαή πόθο του να απεγκλωβιστεί γρήγορα, από τα πολιτικά λάθη που διέπραξε στην αρχή της αυτοδιοικητικής του σταδιοδρομίας, με κορυφαίο την ανακοίνωση στήριξης στο β´ γύρο των δημοτικών εκλογών του Μαΐου 2014, του Μιχάλη Σελέκου. Κάθε Χαιδαριώτης και Χαιδαριώτισσα, αναρωτιέται εύλογα τι μεσολάβησε και ο Βαγγέλης Ντηνιακός από τον πρώτο κιόλας χρόνο, ξεκίνησε τη σφοδρή κριτική στο Δήμαρχο Μιχάλη Σελέκο (που αποτελούσε η στήριξη του προσωπική του επιλογή) την ώρα μάλιστα που ο τελευταίος έκανε αποδεκτό το βασικό προεκλογικό αίτημα του  για διαχειριστικό έλεγχο, προχωρώντας το μάλιστα σε βάθος εικοσαετίας; 

Είναι προφανές, ότι ο Βαγγέλης Ντηνιακός και οι συνεργάτες του στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις στο β´ γύρο των δημοτικών εκλογών, τον εκλεκτό του ΚΚΕ στο Χαϊδάρι  Μιχάλη Σελέκο, κάτω από την πίεση της πικρίας του αποκλεισμού και της εκτίμησης ότι ο σημερινός Δήμαρχος θα αποτελέσει στην συνέχεια  εύκολη πολιτική λεία. Είναι ξεκάθαρο ότι όσο και εάν επιχειρούν «άκαπνοι» μυστικοσύμβουλοι  με  παλαιοκομματικά τεχνάσματα να απελευθερώσουν  τον Βαγγέλη Ντηνιακό από τον βαρύ πολιτικό «λογαριασμό» που φέρει η στήριξη του στον Μιχάλη Σελέκο, η κατάκτηση της Δημαρχίας από την «Λαϊκή Συσπείρωση»  έχει και την δική του «σφραγίδα». Γνώριζε τις κομματικές αγκυλώσεις του ΚΚΕ που καταγγέλλει σήμερα όταν στήριζε πανηγυρικά το 2014 τον Μιχάλη Σελεκο..;;  Ως προς τι τώρα τα «κροκοδείλια» δάκρυα..; 
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του αναφέρει ότι ύποπτες συμπράξεις δεν τον άφησαν να εκλεγεί λησμονώντας ότι μια ομάδα προβεβλημένων στελεχών έφυγε σε ένα βράδυ από τον Αντρέα Μποζίκα και βρέθηκε την επόμενη μέρα στον  ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του. Εάν οι υπόλοιπες συνεργασίες ήταν κατά τον Βαγγέλη Ντηνιακό ύποπτες συμπράξεις, η παραπάνω μετακίνηση στελεχών εν μια νυκτί τι ακριβώς ήταν..;  Εντύπωση προκαλεί επίσης η αποστασιοποίηση και η έλλειψη ενδιαφέροντος του Βαγγέλη Ντηνιακού  από τα δρώμενα της κεντροαριστεράς και συγκεκριμένα του άλλοτε κραταιού ΠΑΣΟΚ που είναι συνυφασμένο στην περιοχή με το όνομα Ντηνιακός και που  αναμφισβήτητα αποτέλεσε την βάση των εκλογικών επιτυχιών του Κυριάκου Ντηνιακού στο παρελθόν ενώ σήμερα πολλά από τα τα κομματικά στελέχη του κινήματος βρίσκονται στις τάξεις του συνδυασμού «Χαϊδάρι Ξανά».

Φαίνεται όμως ότι ο επικεφαλής της παράταξης της ελάσσονος μειοψηφίας  έχει υποστείλει το τελευταίο διάστημα και την «σημαία» της κριτικής τόσο στον πρώην Δήμαρχο Δημήτρη Μαραβέλια όσο και στην στενή συνεργάτιδα του και πρώην Αντιδήμαρχο Ελευθερία Τοκατλίδη για θέματα οικονομικής διαχείρισης (διαχειριστικού ελέγχου) και κοινωνικών ζητημάτων  μιας και σημείο τριβής του Βαγγέλη Ντηνιακού με τον σημερινό Δήμαρχο ήταν η διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου για τα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης δείχνοντας ότι η κριτική του είτε ήταν αβάσιμη είτε υπάρχουν πλέον διαμορφωμένες νέες  ισορροπίες στο παρασκήνιο άγνωστες σε όλους μας. 

Στην εποχή της ευμάρειας και της «κανονικότητας» οι πολίτες ενδεχόμενα να υπέκυπταν στο «παραμύθι» του απολιτίκ «σωτήρα» αλλά σήμερα στην Ελλάδα της κρίσης ζητούν ολοένα και περισσότερο ανθρώπους με σταθερές αξίες απέναντι σε ευκαιριακές λογικές με συγκεκριμένο σχέδιο δράσης και ανιδιοτελή διάθεση. Οι επόμενες Δημοτικές Εκλογές αργούν και πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας ότι η Νέα γενιά της Αυτοδιοίκησης οφείλει να δώσει το παράδειγμα της προσφοράς και της στήριξης των τοπικών κοινωνιών με σύγχρονες προτάσεις χωρίς προσωπική ατζέντα χωρίς μικροκομματικές σκοπιμότητες.
Το Χαϊδάρι για να πρωταγωνιστήσει ξανά στην Δυτική Αθήνα χρειάζεται αποφασισμένους εθελοντές και όχι «εν αναμονή» Δημάρχους.
            Επικεφαλής 
«ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ»
        Αποστόλης Θεοφίλης

Πιο Δημοφιλή