ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 15 Ιουνίου 2016 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Στη Συνάντηση Στρατηγικού Σχεδιασμού που έγινε 28/5/2016 με θέμα STOP TTIP CETA TISA, συμμετείχα εκ μέρους της παράταξης ''Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου'', στο τραπέζι εργασίας με θέμα: Ελεύθερες Ζώνες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση & Δημόσιες Υπηρεσίες.

Ανάμεσα στις αποφάσεις που πάρθηκαν σε αυτό το τραπέζι εργασίας είναι να δρομολογηθεί και ένας δεύτερος κύκλος ενημέρωσης των δήμων και των περιφερειών, ώστε να κηρύξουν τις περιοχές τους ελεύθερες ζώνες από τις TTIP & CETA. Η επιστολή έχει ήδη σταλεί και μέχρι σήμερα έχουν κηρύξει ελεύθερες ζώνες τις περιοχές τους οι εξής δήμοι και μια περιφέρεια:
Αιγάλεω, Κέρκυρα, Ν.Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα, Άγ. Ανάργυροι-Καματερό, Λευκάδα, Θεσσαλονίκη, Χαλάνδρι, Λέσβος, Λάρισα, Τύρναβος, Αριστοτέλης, Άγ.Δημήτριος Αττικής, Μέγαρα, Ζωγράφου, Βάρη-Βάρκιζα-Βουλιαγμένη , η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Απόφαση κατά της TTIP CETA πήρε και η Π.Ε.Δ. Αττικής στην οποία συμμετέχουν 66 δήμοι.
Περιμένουμε και τους υπόλοιπους δήμους της Δυτικής Αθήνας να πάρουν αντίστοιχες αποφάσεις και να υπογράψουν τη διακήρυξη της Βαρκελώνης.
Στα πλαίσια της ενημέρωσης για την TTIP, η παράταξη ''Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου'', έχει προγραμματίσει αντίστοιχη εκδήλωση-συζήτηση, την Τρίτη 14/6/2016 στις 8.00 μ.μ., στη Στέγη Πολιτισμού/πρώην ΝΕΛΕ, Κολοκοτρώνη 36 Χαϊδάρι.


Ειρήνη Μπουρολιά
Μέλος της επιτροπής πόλης, της δημοτικής παράταξης ''Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου''.

Πιο Δημοφιλή