ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 31 Μαΐου 2016 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

''Parapolitic Comic Annotation''

Γη και ουρανό έχει «κινήσει» η Κατσαρίδα στο Χαϊδάρι, για να ανατρέψει μια δημοκρατική διαδικασία πού μίλησε καθαρά ο «Γαλάζιος» λαός της περιοχής. Ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει η «λαοφιλής» και «δημοφιλής» Κατσαρίδα αυτό που...

έπαθε και δεν φτάνει αυτό, παρά έχει βάλει στο λούκι τον Εκατόνταρχο Σπανάκι όπου με τις ενέργειες που κάνει για να βάλει στο συμβούλιο από την πίσω πόρτα τον Loukas, γίνεται καθημερινά ρεζίλι εξ αιτίας της Κατσαρίδας. Αφού ξέρει ο Εκατόνταρχος Σπανάκις ότι παραβίαση του «Γαλάζιου» καταστατικού δεν πρόκειται να αφήσουν να γίνει οι «Γαλάζιοι Γαλάτες» του Χαϊδαρίου και ας λέει ότι θέλει και ας απειλεί όσο θέλει. Το καλύτερο πού έχει να κάνει ο Εκατόνταρχος Σπανάκις για να βρούνε όλοι την ηρεμία τους και για να γλυτώσει και αυτός το ρεζιλίκι, πρέπει να ψεκάσει την Κατσαρίδα, η να την πετάξει στον υπόνομο...όπου είναι ο φυσικός της χώρος!

Πιο Δημοφιλή