ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 25 Μαΐου 2016 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Το είπε και το κάνει πράξη ο Μάριος Χριστόπουλος «Ανοιχτή για όλους η Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Χαϊδαρίου» αφού καθημερινά πολλοί είναι οι φίλοι που περνούν από τα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο Χαϊδαρίου για να κουβεντιάσουν και να ανταλλάξουν απόψεις σε ένα χώρο που τον αισθάνονται σαν το σπίτι τους.

Στην Τοπική «τσακώσαμε» και τον Δημοτικό Σύμβουλο Περιστερίου Νίκο Μίαρη, ο οποίος πέρασε να δώσει συγχαρητήρια στον Μάριο Χριστόπουλο για την εκλογή του και φανερά ικανοποιημένος το ότι εκλέχτηκε ένας νέος άνθρωπος. Αφού πληροφορήθηκε ότι η Τοπική είναι καθημερινά ανοιχτά, δήλωσε ότι από σήμερα θα είναι τακτικός επισκέπτης της Τοπικής, επειδή αισθάνεται το περιβάλλον πολύ φιλικό και διαπιστώνει ότι υπάρχουν άνθρωποι με «ανοιχτά» μυαλά.

Φώτο από αριστερά, ο ιδρυτής της Τ. Ο Νέας Δημοκρατίας στο Χαϊδάρι -Αλέκος Χαλκιάς, ο Αναπληρωτής Γραμματέας της Γραμματείας Κοινωνικών Δικτύων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων της Ν.Δ -Νίκος Μίαρης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο- Μάριος Χριστόπουλος, τα Exoficio  Μέλη, Μ.Μ.Ε & Δημοσίων Σχέσεων-Κωνσταντίνα Σκόνδρα και Υγείας- Διαμάντης Γρηγόρης.

Πιο Δημοφιλή