ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 21 Μαΐου 2016 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Στο πλαίσιο του Κανονισμού Λειτουργίας που έχουν οι «Πολίτες σε Δράση» από την ίδρυσή τους πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή μελών η Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Παράταξης με τα εξής θέματα:

Α. Απολογισμός – προγραμματισμός δράσης. Β. Εκλογή ή Επιβεβαίωση τους επικεφαλής της δημοτικής κίνησης. Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης παρουσιάστηκε ο Απολογισμός και ο Προγραμματισμός Δράσης από τον επικεφαλής των Πολιτών σε Δράση και Δημοτικό Σύμβουλο Θοδωρή Σπηλιόπουλο και στη συνέχεια πήραν το λόγο τα μέλη της Δημοτικής Κίνησης.  Μετά από έναν πλούσιο και εποικοδομητικό διάλογο εγκρίθηκε με μεγάλη πλειοψηφία ο Απολογισμός και ο Προγραμματισμός Δράσης για την επόμενη περίοδο. Από τη διαδικασία επιβεβαιώθηκε ότι «Η δημοτική μας κίνηση όλο το προηγούμενο διάστημα είχε πλούσια δράση στο κοινωνικό και πολιτικό πεδίο, τόσο σε τοπικό όσο και σε υπερτοπικό επίπεδο, με αναφορά όχι μόνο στο Δήμο αλλά και στην Περιφέρεια καθώς και στα κεντρικά πολιτικά ζητήματα».  Δεν τέθηκε άλλη υποψηφιότητα για επικεφαλής των Πολιτών σε Δράση για τα δύο επόμενα χρόνια, εκτός εκείνης του Θοδωρή Σπηλιόπουλου.

Πιο Δημοφιλή