ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 10 Μαΐου 2016 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Πριν από ένα σύντομο χρονικό διάστημα, μια αρχικά ολιγομελή ομάδα ανθρώπων με επικεφαλής τον Αποστόλη Θεοφίλη,  οραματίστηκε το σύγχρονο Χαϊδάρι και έχοντας ως οδηγό, τις εικόνες και τα όνειρα για τον τόπο που ζουν, άρχισε αυτή η ολιγομελή ομάδα να μεγαλώνει μέρα με την ημέρα. 

Με γνώμονα τη συνεχή εναλλαγή απόψεων ακόμη και με τον τελευταίο πολίτη αυτού του Δήμου, ο δημοτικός συνδυασμός «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» του Αποστόλη Θεοφίλη, είναι ένας συνδυασμός, που ξεκίνησε πριν λίγο καιρό με ανοδική πορεία και ήδη τυγχάνει μεγάλης αποδοχής και αναγνωρισιμότητας από τους Χαϊδαριώτες πολίτες.

Αυτό έγινε και κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων στα πλαίσια του εορτασμού του Ιερού Ναού Αγίου Χριστοφόρου στο Δαφνί, όπου παραβρέθηκε ο Αποστόλης Θεοφίλης με μέλη του συνδυασμού του και έτυχε θερμής υποδοχής, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς Δημότες για τα προβλήματα της πόλης. Τα μέλη του Συνδυασμού που συνόδευαν τον Αποστόλη Θεοφίλη, ήταν οι : Γιάννης Αλεξόπουλος, Βασιλική Δάλλα, Βαγγέλης Καραμανής, Νίκος Βροντάνης και Κώστας Καλδής. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, ότι ολοένα περισσότεροι Δημότες Χαϊδαρίου ανταποκρίνονται στην ανάγκη ενός συνδυασμού με πολλούς νέους αλλά και με αρκετούς έμπειρους και καθαρούς ανθρώπους, μακριά από διαπλεκόμενα συμφέροντα, οι οποίοι θα είναι έτοιμοι να αναλάβουν την ευθύνη για αλλαγή σελίδας στο Δήμο Χαϊδαρίου.

Πιο Δημοφιλή