ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 15 Απριλίου 2016 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Το είχαμε ξαναγράψει τον Οκτώβριο (ΕΔΩ) και γι αυτό δεν μπορεί να πει κανείς, ότι είμαστε μετά Χριστό Προφήτες. Τελικά με την εξέλιξη που υπάρχει, έστω και με καθυστέρηση ολίγων μηνών, επιβεβαιωθήκαμε σαν «στήλη»  όπως φαίνεται και δεν μιλάμε πλέον μόνο για μια «γίδα», αλλά για ολόκληρο «κοπάδι».

Ήδη με το άκουσμα του «Διαχειριστικού Ελέγχου», άρχισαν οι «καραμπόλες» να χάνουν την ψυχραιμία τους κάποιοι και σιγά σιγά να «κελαιδούν», δίνοντας «εταίρους» στη ζούλα, για να γλυτώσουν αμφότεροι. Τα συνηθισμένα λοιπόν, το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό, ο σώζων εαυτό σωθείτο και πάει λέγοντας, ενώ το ζητούμενο, δεν είναι να πιαστούν και να κατανεμηθούν ευθύνες σε όποιους και εφ όσων έχουν διαπράξει το οτιδήποτε σε βάρος του Δήμου, που αυτό μπορεί να θεωρηθεί από κάποιους και ρεβανσισμός, αλλά το ζητούμενο είναι αφού τους έπιασαν και τις έπιασαν με την «γίδα στη πλάτη*», να την γυρίσουν πίσω εκεί που ανήκει, να σταματήσουν τις δολοπλοκίες και να ρίχνουν το φταίξιμο σε αυτόν, η αυτούς που τους αποκάλυψαν. Με την τελευταία πράξη που παίχτηκε την προπερασμένη Κυριακή, (ουσιαστικά ήταν κύκνειο άσμα) προσπάθησαν οι εμπλεκόμενοι-διαπλεκόμενοι να επιβεβαιώσουν στον περίγυρο ότι ασκούν -ακόμα- κάποια «εξουσία» και επηρεάζουν καταστάσεις, αλλά δυστυχώς γι αυτούς, απέτυχαν παταγωδώς και το «κοντέρ» στο Χαϊδάρι άρχισε να γράφει από την αρχή.
Έτσι είναι τα πράγματα...τόσο απλά!

*Αγαπημένη έκφραση του Δημάρχου, του Προέδρου Βασίλη και του Ψηλού

Πιο Δημοφιλή