ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 30 Μαρτίου 2016 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Σήμερα πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ ότι η κυβέρνηση προωθεί την εγκατάσταση 6000 και πλέον προσφύγων στον Σκαραμαγκά. Με δημόσιες δηλώσεις μας αρχικά και μετέπειτα με τη θέση μας στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο είχαμε θέσει ως πρώτη και βασική προϋπόθεση την ισομερή και αναλογική κατανομή των προσφύγων σε όλους τους δήμους.

Η παραπάνω είδηση εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση που έχει την ευθύνη των αποφάσεων αλλά και τα συλλογικά όργανα της αυτοδιοίκησης για τον υποκριτικό τους ρόλο και την έλλειψη συγκεκριμένων και δίκαιων προτάσεων. Εκθέτει όμως και τη Δημοτική αρχή η όποια όφειλε έγκαιρα και ανυποχώρητα να θέσει συγκεκριμένα όρια και να απαιτήσει  το Χαϊδάρι να μην χρησιμοποιηθεί ως η εύκολη και βολική για όλους λύση. Τέτοιες αποφάσεις είναι καταδικαστέες και όσοι τις λαμβάνουν έχουν βαρύτατες ευθύνες για το παρόν και το μέλλον της πόλης. Όπως είχαμε τονισει και στην πρόσφατη ανακοίνωσή μας, λέμε «Ναι» στη φιλοξενία, στην αλληλεγγύη και στον ανθρωπισμό. Ταυτόχρονα όμως απαιτούμε από την Κυβέρνηση την υλοποίηση των αιτημάτων μας που είναι αναγκαία και πολύ κρίσιμα για το μέλλον της πόλης μας και την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας. Έστω και τώρα, την ύστατη στιγμή, καλούμε τους αρμόδιους να αναθεωρήσουν αυτές τις επιλογές τους και να επικρατήσει η λογική και ο ορθολογισμός στις αποφάσεις τους.

Πιο Δημοφιλή