ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2016 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

''Παραπολιτικής το Ανάγνωσμα''

Ούτε η λίστα Λαγκάρντ δεν ήταν τόσο κρυφό μυστικό όσο η λίστα του Μπάμπη Πανόπουλου στο Χαϊδάρι και που αφορά τα εγγεγραμμένα τοπικά μέλη της Νέας Δημοκρατίας. Παρ ότι του τις ζητάνε οι άλλοι συνυποψήφιοί του, αυτός κάνει τον «Γερμανό» και δεν δίνει τίποτα,

τις κρατά για λογαριασμό του και τις εκμεταλλεύεται προς ιδίων όφελος και εναντίων των εσωκομματικών αντιπάλων. Νομίζει ότι με αυτά τα παλαιοκομματικά κολπάκια θα παραμείνει και θα είναι πάλι Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης. Βέβαια, αν το δει κανείς πιο ψύχραιμα και από την πλευρά του, έχει ένα δίκιο ο Μπάμπης που κρατά τις λίστες και δεν τις δίνει πάρα πέρα, καταλαβαίνει και ο ίδιος αυτό που λένε στο Χαϊδάρι ότι έχει πιάσει πάτο και η ανησυχία τον έχει κυριεύσει, ενώ προσπαθεί παράλληλα με διάφορες αλχημείες να παραμείνει στον «αφρό». Δυστυχώς όμως γι αυτόν, η νοοτροπία του κόσμου έχει αλλάξει ακόμα και στο Χαϊδάρι, βαρέθηκαν τους «δεινόσαυρους» τύπου Μπάμπη και κοιτάνε πιο νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά και όχι διαπλεκόμενους «χαμαιλέοντες της τοπικής πολιτικής σκηνής που είναι ουσιαστικά «μαριονέτες» ενός σάπιου και αποδοκιμασμένου συστήματος από την τοπική κοινωνία. Πάντως, όπως ακούγεται στο Χαϊδάρι, ο Μπάμπης είναι τελειωμένη υπόθεση και ο κόσμος της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, έχει στρέψει το βλέμμα, στον Μάριο, στη Βίκυ και τον Ιορδάνη. Ένας από τους τρεις...θα είναι ο νικητής!

Πιο Δημοφιλή