ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2016 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Τελικά επαλιθευτήκαμε και ο Μάριος Χριστόπουλος, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του σχετικά με τις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία για την ανάδειξη Προέδρου Τοπικής Οργάνωσης Χαϊδαρίου. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση.

Μάριος Χριστόπουλος : Το τελευταίο διάστημα γίνομαι δέκτης μηνυμάτων αλλά κυρίως προτροπών να τολμήσω και να βγω μπροστά για να διεκδικήσω την ανανέωση της παράταξης σε τοπικό επίπεδο.

Στην μέχρι σήμερα διαδρομή μου, δεν δίστασα στιγμή να αγωνιστώ για τις αξίες και τα πιστεύω μου, δεν φοβήθηκα να διεκδικήσω την συμμετοχή της νέας γενιάς στην αυτοδιοίκηση.
Στην κρίσιμη καμπή προς την οργανωτική ανασυγκρότηση της Νέας Δημοκρατίας επέλεξα ως νέος άνθρωπος να "πρωτοτυπήσω" και να ασχοληθώ με τα κομματικά δρώμενα της πόλης για να χτίσουμε όλοι μαζί μια σύγχρονη τοπική οργάνωση δίπλα στους πολίτες που βιώνουν μια σκληρή καθημερινότητα μακριά από προσωπικές στρατηγικές και διασπαστικά "καπετανάτα".
Στις 3 Απριλίου ζητώ να στηρίξεις την προσπάθεια μου, την προσπάθεια ενός νέου ανθρώπου για μια ανοιχτή τοπική οργάνωση σε όλους τους πολίτες με ζωντάνια, παλμό και ενέργεια χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις.
Στις 3 Απριλίου με ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ την νέα γενιά και πολύτιμο ΣΤΗΡΙΓΜΑ την "καθαρή" εμπειρία των αγνών στελεχών της παράταξης προχωράμε αποφασιστικά στην οριστική απαλλαγή του τόπου από την "κάλπικη" ελπίδα που λέγεται ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Πιο Δημοφιλή