ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 29 Ιανουαρίου 2016 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

''Παραπολιτικής το Ανάγνωσμα''


Μίνι πηγαδάκι είχε στηθεί στην Αντιπεριφέρεια στα πλαίσια της κοπής πίτας  και που το αποτελούσαν ο νυν Μιχάλης, ο πρώην Δημήτρης (γαλάζιος μεν, αλλά στήριξε Ντούρου Ντούρου) και το βαφτιστήρι του Παπαπιτζάμη, ο Κοντός. Πάνω στη κουβέντα έσκασε μύτη αργοπορημένος ο Γιώργος της Αγίας Βαρβάρας, χαιρέτησε και προστέθηκε στο πηγαδάκι.

Άργησες Γιώργο του λέει ο Κοντός! Και ο Γιώργος απαντά, είχα τον υπουργό Θεοδόση του ΨΥΡΙΖΑ στο γραφείο μου και γι αυτό καθυστέρησα. Πετάγεται τότε ο Δημήτρης (ο γαλάζιος) και του λέει, ξέρεις ο Θεοδώσης του ΨΥΡΙΖΑ  είναι φίλος μου, άμα θες κάτι πες μου! Και εδώ είναι αυτό που ταιριάζει...(Θέλει η Σουλτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει). Γυρίζει τότε ο Κοντός προς τον Γιώργο...και τι του λέει ο άθλιος! Τι λες βρε παιδί μου, τον Θεοδώση είχες! Γιατί Γιώργο; Έχεις και εσύ Βοτανικό Κήπο στην Αγία Βαρβάρα;  Ο Γιώργος κοίταγε με απορία, ο Μιχάλης που το κατάλαβε έβαλε τα γέλια και ο Δημήτρης που έπιασε το καρφί του Κοντού έγινε Λούης!

Πιο Δημοφιλή