ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 17 Ιανουαρίου 2016 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

''Παραπολιτικής το Ανάγνωσμα''

Συχνές επισκέψεις και επαφές τον τελευταίο καιρό η Ηρώ Ζερβάκη στο Χαϊδάρι, κάτι που δεν έχει περάσει απαρατήρητο. Τελευταία εμφάνιση σε κοπή πίτας στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου όπου είχε συνομιλίες με τον Δήμαρχο Μιχάλη Σελέκο, τον Βαγγέλη Ντηνιακό, τον Κώστα Βορέα και τον Αποστόλη Θεοφίλη.

Το τι είπαν, δεν ακούσαμε και πολλά, αλλά αντιληφθήκαμε ότι κάτι τις έχει κεντρίσει το ενδιαφέρων στο Χαϊδάρι που έχει σχέση με τους δημόσιους χώρους και το ψάχνει με πολύ προσοχή. Ας μην ξεχνάμε, ότι η συγκεκριμένη κυρία, έχει στενές σχέσεις και επαφές με πολλά πρόσωπα που ασχολούνται με τα κοινά στην περιοχή και φανταζόμαστε γι αυτό τον λόγο ασχολείται και η ίδια. Τώρα, τι έχει «μυριστεί» και τι ψάχνει, πιστεύουμε θα το μάθουμε εν καιρό, εξάλλου με την Ηρώ ως γνωστό, πρέπει να έχει κάποιος υπομονή... 

Πιο Δημοφιλή