ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 10 Ιανουαρίου 2016 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

«Καρφιά» από την Ηρώ Ζερβάκη για το εστιατόριο στον Διομήδειο Κήπο

Στα πλαίσια της ημερίδας που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Δυτικής Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ  με θέμα τη ''βιώσιμη ανάπτυξη της Δυτικής Αθήνας'' και στην ώρα τοποθετήσεων των συμμετεχόντων η π. Περιφερειακή Σύμβουλος και νυν Δημοτική Σύμβουλος Περιστερίου κ. Ηρώ Ζερβάκη,

 έθιξε παρουσία μελών της κυβέρνησης εκτός των άλλων, το θέμα χρήσης γης και πάνω σε αυτό, είπε και για το το εστιατόριο του Διομήδειου Βοτανικού Κήπου στο Χαϊδάρι. Διαβάστε πάρα κάτω, απομαγνητοφωνημένο το σημείο που αφορά τον Διομήδειο Κήπο.

Ηρώ Ζερβάκη «Αυτή την περίοδο επειδή αξία μεγάλη έχει η περιοχή και ελεύθερους χώρους προς τον Σκαραμαγκά και πίσω στο Χαϊδάρι, η επίθεση γίνεται στον Διομήδειο Κήπο, όπου μία καντίνα σε χώρο πράσινου, έχει γίνει εστιατόριο με επέκταση, χωρίς άδεια από τον Δήμο και κανείς δεν επεμβαίνει! Κράτος δεν υπάρχει;»


 

Πιο Δημοφιλή