ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 04 Μαρτίου 2014 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

 Οι εξελίξεις στην Ουκρανία,όπου (όπως το βλέπουμε στα ΜΜΕ) ενα ακροδεξιό κίνημα κυριάρχησε στην λαική αντίδραση και επέβαλετην απομάκρυνση ενός αντιδυτικού και αναποτελεσματικού γιατο λαό της Ουκρανίας καθεστώτος,καθώς και η ντεφάκτο κατοχή της Κριμαίας απο τον  ρωσικό στρατό, εμφανίζουν αναλογίες αλλά και μεγάλες διαφορέςαπό την εισβολή και κατοχή της Τουρκίας στην Κύπρο.Πριν σαράντα χρόνια, το 1974, η ακροδεξιά Χούντα των Αθηνών οργάνωσε πραξικόπημακατά του, θεωρούμενου ως "Κάστρο της Μεσογείου", Μακάριου.

 Η αναγκαία αφορμή για την Τουρκία προήλθε από τους ακροδεξιούς, επαγγελματιες αντικομμουνιστές,  φασίστες, κατ' ελάχιστον ηλίθιους και άσχετους περί την παγκόσμια πολιτική και στρατηγική  και εκ του αποτελέσματος προδότες, που απάρτιζαν την ύστερη φάση της κρεατομηχανής που κυριάρχησε στην Ελλάδα από  τον Εμφύλιο και μετά.  Η Τουρκία εξακολουθεί να κατέχει την Κύπρο, στην οποία αναμένεται να ξεκινήσουν συνομιλίες με την ελληνοκυπριακή πλευρά στην χειρότερη οικονομική και πολιτική θέση μετά την εισβολή. Η Δύση ( ΗΠΑ, ΕΕ κ.ά.) εμφανίζεται αντίθετη στην εισβολή της Ρωσίας που προβαλει λόγους υπεράσπισης των ομοεθνών της στο ουκρανικό έδαφος. Ότι δηλαδή είχε ισχυριστεί και η Τουρκία. Μερικές αντιφατικές σκέψεις για προβληματισμό και σύνθεση: Η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια να διαταράξει τις σχέσεις της με την Ρωσία αλλά ούτε και με τους εταίρους της. Οφείλει να δείξει σεβασμό  στην ακεραιότητα της Ουκρανίας και να εργαστεί για την διασφάλιση ειρήνης και ανάπτυξης στα βόρεια της χώρας μας.  Ενα φασίζον καθεστώς, παρά την πιθανολογούμενη ερμηνεία του με βάση και την χρόνια καταπίεση  των Ουκρανών ήδη από τα σταλινικά χρόνια πρίν το Β΄Π.Π., δεν επιτρέπεται να τύχει στήριξης από την Ευρώπη, ανεξάρτήτως του αν απειλεί ή όχι τις άλλες κοινότητες ή μειονότητες όπως οι Έλληνες της περιοχής. Η Ελλάδα και η Κύπρος έχουν μια ευκαιρία να υπενθυμίσουν την κατοχή της Κύπρου από την Τουρκία και να αξιοποιήσουν καθέ προσφορο εργαλείο για την απόσυρση των τουρκικών στρατευμάτων και την επιστροφή Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων ( που είναι κι αυτοί θύματα της εισβολής και εγκατάστασης Τούρκων εποίκων στο νησί) στις εστίες τους. Με την ευχή η Κριμαία να μην γίνει γι' άλλη μια φορά ένα ακόμη κρίμα στον λαιμό των ισχυρών γεωπολιτικών παικτών και θέατρο πολέμου με θύματα ανθρώπους ανεξαρτήτως ταυτότητας...   ΚΙΜΩΝ Ε. ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Χαϊδαρίου "ΔΙΑΦΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣ-ΚΩΣΤΑΣ ΑΣΠΡΟΓΕΡΑΚΑΣ"

Πιο Δημοφιλή