ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 16 Νοεμβρίου 2015 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Λίγον πριν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ.Α σήμερα Δευτέρα 16/11/2015, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων ζήτησε από το Συμβούλιο να βοηθήσουν τον Δήμο Χαϊδαρίου.

Συγκεκριμένα είπε «Κύριοι πρέπει να βοηθήσουμε το Χαϊδάρι, έχει μεγάλο πρόβλημα, πολλά μπάζα λόγω των καταστροφών που υπέστη στην τελευταία θεομηνία και σκουπίδια, δεν μπορεί να τα συλλέξει και να καθαρίσει την πόλη επειδή έχει μείνει χωρίς εξοπλισμό, χωρίς απορριμματοφόρα, χωρίς μηχανήματα, χωρίς τίποτα, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει όλα τα προβλήματα σε όλη του την διάσταση. Εμείς ως Αθήνα και ο Δήμος Αιγάλεω, αποφασίσαμε να του διαθέσουμε από ένα απορριμματοφόρο, για να βοηθήσουμε στο θέμα της καθαριότητας. Προτείνω όποιοι Δήμαρχοι μπορούν, ας έρθουν σε μια επαφή με τον Δήμαρχο τον συγκεκριμένο τον κ. Σελέκο και να δουν με βάση τις ανάγκες τους, τι βοήθεια μπορούν να διαθέσουν γιατί νομίζω όλα αυτά είναι που μας βοηθούν όλους να έχουμε ένα άλλο τρόπο συμπεριφοράς.»
Εν συνεχεία πήραν τον λόγο και οι Δήμαρχοι Αγίας Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης και Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος οι οποίοι τόνισαν ότι «Εμείς ήδη βοηθάμε το Χαϊδάρι όσο μπορούμε». Στο τέλος πήρε τον λόγο ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ.Α Ηρακλής Γκότσης και είπε ότι θα σταλεί επιστολή σε όλους τους Δήμους για να δουν πως μπορούν να βοηθήσουν τον Δήμο Χαϊδαρίου.

Πιο Δημοφιλή