ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 01 Μαρτίου 2014 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση


Είναι γεγονός, ότι μερικές «κατσαρίδες» στο Χαϊδάρι νομίζουν ότι είναι έξυπνες και ξαφνικά μέσα στο καταχείμωνο ανεβαίνουν από το υπόγειο, αθέατο βασίλειό τους, δημιουργώντας φωλιά στο φως της μέρας, σε πολυσύχναστο δρόμο και γειτονιά, με κάθε λογής φαγάδικα με πολλούς πελάτες, έχοντας την ελπίδα ότι όλο και κάτι θα τσιμπολογήσουν από τα υπολείμματα που θα πεταχτούν στους γύρω κάδους.

 

Τελευταία μάλιστα, κάποιες «κατσαρίδες» έχουν αποκτήσει «φωνή» και όποιος πάει να χώσει τη μύτη του στη πολυτελή φωλιά για να δει τι ακριβώς συμβαίνει, διαμαρτύρονται ότι προσπαθούν να τις ψεκάσουν με κατσαριδοκτόνο και μάλιστα διαδίδουν ότι η εντολή δόθηκε από άλλη φωλιά στο Χαϊδάρι,  που διεκδικούν και αυτές μερίδιο από τους κάδους!

Βέβαια, σε κάθε φωλιά υπάρχουν και κατσαρίδες διαφορετικού χρώματος από  το συνηθισμένο  το καφέ… Υπάρχουν  άσπρες, ξανθές, κοκκινωπές και γενικά ποικίλει  ο χρωματισμός τους. Έτσι και σ’  αυτή την φωλιά, υπάρχει  μια «ξανθιά κατσαριδούλα»  που τριβελίζει τ’ αυτιά του βασιλιά της φωλιάς, ότι έχουν βάλει να τους ψεκάσουν από αντίπαλη φωλιά.
 

Λοιπόν, η  αλήθεια είναι ότι  δεν μ' αρέσει να χρησιμοποιώ κατσαριδοκτόνα, δεν έχω πατήσει ποτέ καμιά όταν βρίσκεται  ανάποδα και όλο αυτό το θεωρώ ανούσιο και χωρίς σασπένς. Μ΄ αρέσει απλά να αναμετράμε στα ίσα  τη σβελτάδα μας,  αλλά συνήθως τα αποτελέσματα είναι  θανάσιμα  για εκείνες. Τι να πω; Μπορείς να τις γυρίζεις πρώτα στα ίσα τους (να προλάβει να περάσει και σαν ταινία μπροστά τους η ζωή τους απ’ το υπόγειο βασίλειο) και μετά να τις πατάς! Το «κρατς» που ακούγεται, είναι ο ήχος…  της επιβράβευσης του  νικητή!!!

Πιο Δημοφιλή