ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 13 Οκτωβρίου 2015 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

«Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μ. Σελέκος, απαντά σε ερωτήσεις του Α. Δεωνά για το www.pitsounicity.gr και την εφημερίδα «ΠΡΩΤΗ» για το τι μέλλει γενέσθαι με την καθαριότητα και εάν είναι στα σχέδια του Δήμου Χαϊδαρίου να ανανεώσει τον μηχανοκίνητο στόλο»

Μιχάλης Σελέκος : Η καθαριότητα είναι ένα μεγάλο θέμα που αφορά την υγεία αλλά και την ποιότητα ζωής των κατοίκων και πρέπει να πούμε ότι εδώ είχαμε τεράστιες δυσκολίες γιατί δεν υπήρχαν μηχανήματα, δηλαδή είχαμε έλλειψη απορριμματοφόρων, φορτηγών, σκούπας, πλυντηρίου κάδων και γενικότερα ήταν εντελώς διαλυμένη η υπηρεσία καθαριότητας, ενώ επίσης δεν υπήρχε προσωπικό και το προσωπικό δεν επαρκούσε σε καμία περίπτωση να ανταποκριθεί στο έργο αυτό. Αφού φροντίσαμε λοιπόν να έχουμε αυτή την στιγμή προσωπικό, έχουμε πρόβλημα με τα μηχανήματα και αναγκαζόμαστε από ότι είδατε τις τελευταίες μέρες που γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια, έχουν μαζευτεί αρκετά μπάζα γιατί εκεί κυρίως είναι το πρόβλημα με την βοήθεια γειτονικών Δήμων, δηλαδή βοηθάνε οι Δήμοι Πετρούπολης, Αγίας Βαρβάρας, ο ΑΣΔΑ, δίνοντάς μας κάποια μηχανήματα που είναι απαραίτητα για να κάνουμε καθαριότητα. Βέβαια έχουμε κάνει τον σχεδιασμό μας για να πάρουμε ένα νέο στόλο γιατί είναι παλαιωμένος, είναι 20 χρόνων τα απορριμματοφόρα και με την χρήση την οποία έχουν καταλαβαίνεται ότι καταπονούνται πάρα πολύ. Δυστυχώς έχουμε προσκρούσει τώρα στις δυσκολίες του κάπιταλ κοντρόλ και το ότι δεν μπορεί η τράπεζα να εκταμιεύσει χρήματα για να πάρουμε με λίζινγκ αυτά τα μηχανήματα, αλλά πιστεύω τώρα με την χαλάρωση των μέτρων θα μας δοθεί η δυνατότητα το επόμενο διάστημα να τα πάρουμε. Πάντως είναι και στο σχεδιασμό μας και απαραίτητο να πάρουμε νέα μηχανήματα.     

Πιο Δημοφιλή