ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2015 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

''Παραπολιτικής το Ανάγνωσμα''


Μπορεί το αποτέλεσμα των εκλογών να είναι άγνωστο για τη Νέα Δημοκρατία, το αποτέλεσμα του περιπτέρου στο Δάσος Χαϊδαρίου από άποψης επίσκεψης πολιτών, σίγουρα κερδίζει.

Τουλάχιστον σε αυτό κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις το μέλος «Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Ν Δ» Αποστόλης Θεοφίλης  που φρόντισε να βρίσκονται σε αυτό άτομα από την περιοχή, ώστε να έχουν άμεση επαφή με τους πολίτες. Στην βραδινή βόλτα που κάναμε από το περίπτερο ήταν εκεί, το επίσης μέλος «Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Ν Δ» Γρηγόρης Σατολιάς, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Δημοτικής Παράταξης «Συνεργασία Πολιτών» Άννα Βασιλοπούλου, ο πρώην πρόεδρος τοπικής οργάνωσης Ν Δ Δάσους Σταύρος Θεοφίλης, η υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σοφία Ρόμπολα και Γιάννης Αλεξόπουλος και ο Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου «Συνεργασίας Πολιτών» Κωνσταντίνος Καλδής και πολοί άλλοι, οι οποίοι έκατσαν εως αργά και συζητούσαν τί άλλο; Το θέμα των εκλογών.

Πιο Δημοφιλή