ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 2015 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

''Χαϊδαριστάν Parapolitical Fantastic News''

Όποια πέτρα και αν σηκώσεις, θα την βρεις από κάτω! Μιλάμε για την νέα ράτσα Μαϊντανού που φύεται στο Χαϊδαριστάν  (μπορεί να έχουν συμβάλει σε αυτό οι γεωπόνοι του Βασιλικού Κήπου).

Το νέο  μοντέλο Μαϊντανού είναι σαφώς ποιο εξελιγμένο από τα προηγούμενα, διότι είναι πολυκομματικό,  περιφερόμενο και δήθεν κοινωνικό. Το βράδυ περνά από συγκέντρωση ΞΥΡΙΖΑ, την άλλη μέρα περνά από συγκέντρωση της New Democracy και μετά από λίγους μήνες, στηρίζει φανερά και υπογεγραμμένα το ΟΧΙ ενώ παράλληλα λέει στους αφελείς ιθαγενείς «με βλέπετε! εγώ έχει μερσεντέ και ψηφίζει ΟΧΙ!» Αυτή λοιπόν η νέα ράτσα Μαϊντανού, της αρέσει να κρατά και πισινή, δηλαδή! Επειδή υπάρχει μια περίπτωση, να αλλάξει πάλι το πολιτικό σκηνικό και από κόκκινο να γίνει γαλάζιο και λόγω του ότι μπορεί να κινδυνεύσει το σουβλατζίδικο στον Βασιλικό Κήπο επειδή έχει πολλές περιβαλλοντικές παρανομίες και παρατυπίες, ο Μαϊντανός πήρε εντολή από τον μαουνιέρη, να κόβει βόλτες πάλι σε γαλάζια στέκια για να αναθερμάνει τις σχέσεις, γιατί αλλιώς αν δεν το κάνει, θα κοπεί το χαρτζιλίκι και δεν θα έχει ούτε για αμόλυβδη. Έτσι έκανε προχθές και  έσκασε μύτη το σούρουπο σε γαλάζιο στέκι του Χαϊδαριστάν και μόλις αντίκρισαν οι παρευρισκόμενοι τον συγκεκριμένο Μαϊντανό, έμειναν κάγκελο και αμέσως άρχισε κουσκούσι μεταξύ τους, του τύπου, τι θέλει εδώ, με τι μούτρα έρχεται , δεν καταλαβαίνει ότι γίνετε ξεφτίλα και άλλα πολλά που η αγωγή της στήλης, δεν επιτρέπεται να πει. Συμπέρασμα...αυτός ο Μαϊντανός εκτός από περιφερόμενος, είναι και συμφεροντολόγος κωλοτούμπας Μαϊντανός!

Διευκρίνηση***
*Πάσα ομοιότης προσώπων είναι εντελώς συμπτωματική
*Το άρθρο είναι αποκύημα της διεστραμμένης και αρρωστημένης φαντασίας του αρθρογράφου
*Θα επανέλθουμε λίαν συντόμως γιατί μας σφύριξαν ότι σας αρέσουν αυτά και γουστάρετε...

Πιο Δημοφιλή