ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 09 Σεπτεμβρίου 2015 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

''Παραπολιτικής το Ανάγνωσμα''


Σε Αυτοδιοικητικό στέκι έχει εξελιχθεί το «Βig Cafe» τον τελευταίο καιρό, η ακόμα αν θέλετε χαριτολογώντας, Αυτοδιοικητική «γιάφκα», όπως θέλετε πείτε το δεν παρεξηγείτε κανείς. Όλοι, από τον Δήμαρχο Περιστερίου, τον Γενικό Γραμματέα του ΑΣΔΑ, Αντιδήμαρχοι,

Δημοτικοί Σύμβουλοι Συμπολίτευσης - Αντιπολίτευσης και γενικά άνθρωποι εμπλεκόμενοι με τα κοινά στον Δήμου Περιστερίου, φαίνεται, ότι το έχει κάνει στέκι και ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης Χαϊδαρίου «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» Αποστόλης Θεοφίλης και η υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων της παράταξής του Άννα Βασιλοπούλου. Ο φακός της στήλης τους «συνέλαβε» να τα λένε μεταξύ τους  ο ένας εκ των εκδοτών της εφημερίδας των δυτικών προαστίων «ΠΡΩΤΗ» Γιάννης Καλαντώνης, ο πρόεδρος της τοπικής ΝΔ Βαγγέλης Σχίζας, ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής ΝΔ Γιώργος Κώττης, όπως και ο γνωστός για την δράση του στα κοινά στο Περιστέρι, Γιώργος Πανταζέλος.

Πιο Δημοφιλή