ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 02 Σεπτεμβρίου 2015 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Η σημερινή συγκέντρωση στην Ρηγίλλης με την ομιλία του προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μειμαράκη μου προξένησε αισθήματα συγκίνησης και αναμνήσεων από τις τις ιστορικές στιγμές που βιώσαμε όλα τα τα χρόνια μέσα στο σπίτι της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης, στην Ρηγίλλης.

Ο παλμός , η ένταση, η συγκίνηση αλλά και η αγωνία για το μέλλον της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας αποτελούσαν τα κυρίαρχα συναισθήματα στον κόσμο που βλέπει στο πρόσωπο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον άνθρωπο που μπορεί να ενώσει τους Έλληνες και να τους οδηγήσει με ουσιαστικές κινήσεις μακριά από οδυνηρές περιπέτειες και επικίνδυνους πειραματισμούς.
Ένας όμορφος αλλά δύσκολος αγώνας ΞΕΚΙΝΗΣΕ από την φυσική "έδρα" της μεγάλης κεντροδεξιάς  παράταξης την   ιστορική  Ρηγίλλης με οδηγό τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη που με την απλότητα και τον  ψυχισμό του  "ακουμπά" την καρδιά  του κάθε  Έλληνα...
Η πραγματική ΕΛΠΙΔΑ μπορεί να άργησε αλλά θα έρθει στις 21 Σεπτεμβρίου ...

              Αποστόλης Θεοφίλης
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης Χαϊδαρίου             
       ''ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ''

Πιο Δημοφιλή