ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 30 Ιουνίου 2015 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Ανακοίνωση του Δήμου Χαϊδαρίου, πού αναφέρεται στην λειτουργία του καταστήματος υγειονομικών ενδιαφερόντων (κυλικείο) εντός του Βοτανικού Κήπου.

«Κατάστημα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος εντός του Βοτανικού Κήπου : Ο Δήμος Χαϊδαρίου δεν έχει δώσει άδεια λειτουργίας του καταστήματος υγειονομικών ενδιαφερόντων εντός του Βοτανικού Κήπου. Σχετικά με την λειτουργία καταστήματος υγειονομικών ενδιαφερόντων (κυλικείο) εντός του Βοτανικού Κήπου, ο Δήμος Χαϊδαρίου ενημερώνει ότι δεν έχει δώσει άδεια λειτουργίας και έχει απευθυνθεί σε όλους τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία του Βοτανικού Κήπου από οποιοδήποτε αυθαιρεσία και επιβλαβή για το περιβάλλον χρήση.» Επισυνάπτουμε έγγραφο του Δήμου προς τους Αρμόδιους φορείς.    * Φώτος απο beneas13.blogspot.gr

Πιο Δημοφιλή