ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 31 Μαΐου 2015 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Οι συνεχείς περικοπές στους πόρους της τοπικής Αυτοδιοίκησης έχουν στρέψει τους περισσότερους Δήμους σε ένα συνεχές "σαφάρι" μείωσης των λειτουργικών εξόδων.
Οι δαπάνες στα καύσιμα αποτελούν για κάθε Δήμο  μια από τις κυριότερες προτεραιότητες  τόσο για την τροφοδοσία του στόλου καθαριότητας όσο και για μια σειρά από καθημερινές ανάγκες της πόλης.

Στο πλαίσιο αυτό, το τελευταίο διάστημα -φθινόπωρο 2013-  με την εγκατάσταση του συστήματος  EYROMAT στα οχήματα του Δήμου Χαϊδαρίου και στο εσωτερικό πρατήριο που βρίσκεται στο γκαράζ του  υπήρξε   για πρώτη φορά μια σοβαρή εξοικονόμηση του κόστους και  συστηματικός έλεγχος.
Η σημερινή δημοτική αρχή όμως φαίνεται να καταλήγει στην κατάργηση  του πρατηρίου.
Η "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" πιστεύει ότι είναι απαραίτητη η συνέχιση της λειτουργίας του πρατηρίου στο γκαράζ του Δήμου για οικονομικούς - μείωση κόστους- αλλά και για λειτουργικούς λόγους.
Τρόπος να παραταθεί η λειτουργία  του πρατηρίου υπάρχει και πρέπει να υιοθετηθεί από την σημερινή διοίκηση του Δήμου  προκειμένου να συνεχιστεί με επιτυχία η μείωση των δαπανών στα καύσιμα που είναι σήμερα μια από τις βασικότερες πηγές εξόδων για κάθε οργανισμό τοπικής αυτοδιοίκησης. Η  διατήρηση του πρατηρίου στο γκαράζ του Δήμου εξασφαλίζει το τρίπτυχο λιγότερο  κόστος,ποιότητα και καλύτερος έλεγχος.

               Επικεφαλής
 ''ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ''
       Αποστόλης Θεοφίλης

Πιο Δημοφιλή