ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2015 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

«Μεγαλώνει και δυναμώνει η Δημοτική Κίνηση του Θεοφίλη στο Χαϊδάρι»


''Παραπολιτικής το Ανάγνωσμα''

Μετά από εξαφάνιση αρκετών μηνών, τον τελευταίο καιρό, εμφανίζεται η Βασιλική Δάλλα συχνά πυκνά σε πολλά σημεία του Χαϊδαρίου και όχι μόνο όπως διαπίστωσε η «στήλη». Ο λόγος;

Αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά στο Χαϊδάρι, αφού εκεί, ίσως βρίσκει διέξοδο μετά τον χωρισμό της με γνωστό επιχειρηματία της πόλης (είναι θέμα χρόνου και επίσημα το διαζύγιο).
Η «σπίθα» υπήρχε από τις τελευταίες Δημοτικές εκλογές, που είχε βάλει υποψηφιότητα για Δημοτική Σύμβουλος και από ότι φαίνεται αυτό την επηρέασε για τα καλά και όπως όλα δείχνουν, οι συχνές επαφές (βλέπε φωτογραφίες) με τον πολύ καλό της φίλο επί πολλά έτη και επικεφαλής της Δημοτικής κίνησης ''Συνεργασία Πολιτών'' Αποστόλη Θεοφίλη απέδωσαν καρπούς, αφού είναι φανερό και ορατό πλέον δια γυμνού οφθαλμού, ότι έχει προσχωρήσει στην Δημοτική του κίνηση.
 Μετά την εμφάνιση της Βασιλικής Δάλλα στη περασμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χαϊδαρίου και την εκπροσώπηση στην κοπή πίτας του Καούκη στο Ίλιον, είμαστε  σίγουροι ότι ο Θεοφίλης με το καλημέρα την έριξε να «κολυμπήσει στα βαθιά» αφού από ότι πληροφορήθηκε η «στήλη», ετοιμάζεται να της αναθέσει μάλλον, τον τομέα του ''Εθελοντισμού''.
 Η Βασιλική Δάλλα ασχολείται επαγγελματικά ως καθηγήτρια ''ρέικι μάλαξης και εναλλακτικών θεραπειών'' και είναι μέλος του Δ.Σ. του ''Πανελλήνιου Συλλόγου μάλαξης και εναλλακτικών θεραπειών'' ( ΠΑ.ΣΕ.Μ.Ε.Θ). Τον Μάρτιο του 2014 είχε οργανώσει με απόλυτη επιτυχία στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Χαϊδαρίου ΝΕ.ΛΕ και μια ημερίδα για την ενημέρωση των πολιτών σε ζητήματα που αφορούν στην διατροφολογία μασάζ και εναλλακτικές θεραπείες που περιελάμβανε ομιλίες από ειδικούς στα θέματα αυτά επιστήμονες - γιατρούς. Το μόνο που μένει πλέον να δούμε, πότε θα την ανακοινώσει και επίσημα ο Αποστόλης Θεοφίλης...

Πιο Δημοφιλή