ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 07 Φεβρουαρίου 2014 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση


Εδώ και λίγους μήνες το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο''ΧΑΪΔΑΡΙΣΤΑΝ''  της''Haidar Lines'' περιφέρεται ακυβέρνητο σαν φάντασμα στη «θάλασσα» της δυτικής Αθήνας, εγκαταλελειμμένο από τον Captain Jimmy , με μόνους επιβάτες το 14μελέςπλήρωμα που του έχει μείνει πιστό και που ελλείψει τροφών έχουν κανιβαλικές τάσεις

και προσπαθούν να φάνε το υπόλοιπο πλήρωμα που έχει ανεξαρτητοποιηθεί και θέλει τον ερχόμενο Μάιο να αναλάβει την διακυβέρνηση του σκάφους.

Στα υπόλοιπα πλοία της δυτικής Αθήνας ωστόσο έχει δημιουργηθεί ένας «ψιλοπανικός» και παρακολουθούν στενά την πορεία του βαποριού , (φοβούνται μην την πατήσουν και αυτοί εξ αιτίας τους), καθώς στο πλοίο φάντασμα (ΧΑΪΔΑΡΙΣΤΑΝ) ενδέχεται το επόμενο διάστημα να γίνει έλεγχος από το Coast Guard για το τι οδήγησε στην ακυβερνησία το πλοίο, τι ατασθαλίες έγιναν και ξέμεινε από τροφοδοσία - καύσιμα, που έχει σαν αποτέλεσμα να κινδυνεύει να φουντάρει.

Αυτό πιθανών να έχει σαν αποτέλεσμα, να βρεθούν υπόλογοι αξιωματικοί και πλήρωμα, που είναι ακόμα πιστοί στον Captain Jimmy και στη νυν Ύπαρχο του σκάφους Captain Freedom, να κατηγορηθούν και να οδηγηθούν στο Ναυτοδικείο. Ήδη ο πρώην Ύπαρχος του σκάφους και πρωτοπαλίκαρο του Captain Jimmy, ο Captain Super Mario, συνελήφθη από το Coast Guard το περασμένο καλοκαίρι σε προβλήτα του Dafni Portεπειδή έπαιρνε έξτρα εισφορά από τα bar του πλοίου.

Πάντως, τον προσεχή Μάιο θα γίνει διαγωνισμός από τους μετόχους του ''ΧΑΪΔΑΡΙΣΤΑΝ''και θα ορίσουν νέο Καπετάνιο, που οι περισσότεροι υποψήφιοι Καπεταναίοι σε δηλώσεις τους λένε, ότι εάν προτιμηθούν, πριν παραλάβουν το σκάφος...θα κάνουν πρώτα έλεγχο για τυχών κακοδιαχείριση από το προηγούμενο πλήρωμα και μετά θα αναλάβουν την διακυβέρνησή του!

Πιο Δημοφιλή