ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 13 Ιανουαρίου 2015 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Με απόφαση της Δημοτικής Αρχής Χαϊδαρίου, σε συνεργασία με την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου, εγκρίθηκε το πρόγραμμα «Αμφίδρομη Δράση», στο οποίο 12 οικογένειες αστέγων ή φτωχών λαϊκών στρωμάτων θα στηριχθούν συνολικά για 12 μήνες με στέγη, μισθό με ένσημα, σχολικά είδη,

ρουχισμό για τα παιδιά, αλλά και με στήριξη από κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους. Επίσης θα παρέχονται κάρτες μετακίνησης για τα Μέσα Μεταφοράς ενώ σε δύο οικογένειες από αυτές που υπάρχει ήδη κατοικίας θα καλυφθούν τα έξοδα επισκευής της, ώστε να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης. Το πρόγραμμά αφορά το 2015 και η εγκριμένη απόφαση από το Υπουργείο Εργασίας (ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ  ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΝΟΙΑΣ,ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ,ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ),θα περάσει και από το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου για την επικύρωση του. Η ανεργία αποτελεί βίαιη στέρηση των δικαιωμάτων και με στόχο την μέριμνα και όχι την φιλανθρωπία η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Χαϊδαρίου, κάνει προσπάθειες να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των κατοίκων οι οποίοι κινδυνεύουν να μείνουν άστεγοι ή είναι ήδη άστεγοι. Θεωρούμε ότι η  λαϊκή αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας σε συνθήκες κρίσης είναι ο συνθετικός κρίκος που ο λαός χρειάζεται για να σηκώσει ανάστημα.

Πιο Δημοφιλή