ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Δημιουργηθηκε στις 05 Φεβρουαρίου 2014 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
ΕκτύπωσηΣε άτυπη αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου μετατράπηκε το καφέ ICONS στο Χαϊδάρι...
Έσκασαν μύτη Αντιδήμαρχοι - Δημοτικοί Σύμβουλοι και κάθισαν όλοι τους σε ένα μεγάλο μακρόστενο τραπέζι που θύμιζε και λίγο από εικόνα Μυστικού Δείπνου, με την μόνη διαφορά ότι εδώ είχαμε 7 Δημοτικούς Συμβούλους-Αντιδημάρχους και όχι  12 Aποστόλους.


Βέβαια Απόστολος υπήρχε στο τραπέζι και δεν ήταν άλλος από τον Θεοφίλη . Ο Απόστολος όμως πλαισιωνόταν και από τους Τοκατλίδη, Παναγιωτάτο, Χατζή, Καραβίτη, Λυμπέρη και Αδαμοπούλου. ΑΑΑ! ήταν και ένας αψηλός μαζί εξωδημαρχειακός που δεν θυμάμαι το όνομα του, αλλά το παρουσιαστικό του είχε λίγο από εμφάνιση cabrio! Ο λόγος της συνάντησης είναι προφανές, οι Δημοτικές εκλογές, τι άλλο θα μπορούσε να ήταν; Πάντως η Τοκατλίδη στην ερώτηση αν θα κατεβάσει παράταξη το ξέκοψε με ένα ξερό όχι. Βέβαια παίζει πολύ και το σενάριο που ακούγετε τελευταία στις πιάτσες του Χαϊδαρίου και όχι μόνο, ότι ετοιμάζουν τον Θεοφίλη για μπροστάρη. Η ουσία είναι ότι κάτι ψήνεται και δεν ήταν καθόλου τυχαία αυτή η σύναξη. Ας κάνουμε λίγη υπομονή και ότι είναι θα σκάσει σύντομα. Όλα αυτά έγιναν στο Χαϊδάρι την Τρίτη  το βράδυ στις 4/2 του σωτήριου έτους 2014...

Πιο Δημοφιλή