ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2014 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ''Βραδιά Νεολαίας'' που οργάνωσε ο Σύλλογος Πυργούσων Αττικής ''Το Πυργί Χίου'' σε γνωστό καφέ του Χαϊδαρίου. Οι οικοδεσπότες της βραδιάς, η Πρόεδρος Μαρία Μπρή-Παπαμακαρίου και η Γραμματέας του Συλλόγου Ειρήνη Γεωργιάδη Λυμπουσάκη

υποδέχτηκαν όλους και φρόντισαν για τα πάντα ώστε να μείνουν ευχαριστημένοι όλοι, δείγμα του ότι παρέμειναν οι περισσότεροι και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Για την πραγματοποίηση της όμορφης εκδήλωσης εργάστηκαν και τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου ο Ταμίας του Συλλόγου  Ισίδωρος Θεοτόκος, τα μέλη, Νίκος Μπιλαρίκης, Μιχάλης Μούχλας, Ιωάννης Παντελάρος, Ανδριάνα Κομποθέκλα, Αγγελική Μεργέ, Μαρία Καπετάνου και Ειρήνη Λακαρδή.

Επίσης, το παρών έδωσαν στην εκδήλωση και πολλοί φίλοι του Συλλόγου, ανάμεσά τους η  Βουλευτής Χίου Μαρία Σταυρινούδη, οι επιχειρηματίες Κώστας Λυμπουσάκης και Τάσος Χατζής, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός, οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι Χαϊδαρίου Πέτρος Καραβίτης, Δήμητρα Χατζή και Σάββας Βαρυτιμιάδης.

 

 

 

 

 

Πιο Δημοφιλή