ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 08 Δεκεμβρίου 2014 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

''Παραπολιτικής το Ανάγνωσμα''

«Σε ησυχία δεν κάθεται ο μικρός!»  Μόνο τυχαία μπορεί να πει κανείς ότι δεν ήταν, η συνάντηση σε γνωστό καφέ του Χαϊδαρίου ανάμεσα στον επικεφαλής της Δημοτικής κίνησης Χαϊδαρίου «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» Αποστόλη Θεοφίλη και τον πρώην Δήμαρχο Φυλής και νυν μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΔΣΝΑ, Δημήτρη Μπουραϊμη.

Η κουβέντα μάθαμε, περιστράφηκε γύρω από τα απορρίμματα και την διαχείρισή τους , κομμάτι που ενδιαφέρει άλλωστε πάρα πολύ τον Θεοφίλη και λόγω του μεγάλου προβλήματος που υπάρχει με την αποκομιδή στο Χαϊδάρι. Επίσης αφιέρωσαν, πολύ χρόνο και στο θέμα των ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ, με πολλές ερωτήσεις και απαντήσεις, για τίς «αμαρτίες» που κουβαλάνε, αν κουβαλάνε, τι συμφέροντα κρύβονται πίσω από αυτές, το πώς δημιουργούνται, τον τρόπο λειτουργίας τους κλπ. Η συζήτηση κινήθηκε γενικά σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα με έναν Μπουραϊμη άνετο, ευχάριστο και καλό συνομιλητή, όπου χωρίς δισταγμό, έλυνε όλες τις απορίες του Θεοφίλη, ενώ η έκπληξη ήταν την στιγμή που μάθαμε, ότι έχουν και συγγένεια μεταξύ τους...!

Πιο Δημοφιλή