ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 06 Δεκεμβρίου 2014 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

 ''Παραπολιτικής το Ανάγνωσμα''

Τελικά αποδείχθηκε άνθρακες ο θησαυρός που ήθελαν με φήμες διάφορα «παπαγαλάκια» την Ελευθερία Τοκατλίδη Τομεάρχη Νέας Δημοκρατίας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Δυτικής Αθήνας. Η στήλη έχει την πληροφορία, ότι ακόμα δεν τις έχει ανατεθεί τίποτα και μάλλον θα προταθεί από την Νομαρχιακή ως υπεύθυνη Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νέας Δημοκρατίας στο Χαϊδάρι.

Παρ όλα αυτά με τις φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες στο Χαϊδάρι για τα περί Τομεάρχη, σήκωσε κύμα αντιδράσεων από μερίδα αυτοδιοικητικών παραγόντων της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας ότι έχουν την πρόθεση να εκφράσουν στη Συγγρού με συγκεκριμένα επιχειρήματα την αντίθεσή τους στην τοποθέτηση αυτή την Ελευθερία Τοκατλίδη. Φαίνεται ότι διαμορφώνεται κύμα αμφισβήτησης ως προς την πρόθεση της Νομαρχιακής να τοποθετηθεί υπεύθυνη Τοπικής Αυτοδιοίκησης η κ. Τοκατλίδη στο Χαϊδάρι και οι ίδιοι κύκλοι σημειώνουν με νόημα, ότι την ώρα που η Νέα Δημοκρατία ετοιμάζεται για την κρισιμότερη εκλογική μάχη στην ιστορία του τόπου, είναι λάθος να δίνεται στην τοπική κοινωνία του Χαϊδαρίου που μαστίζεται με ανεργία και φτώχεια, το μήνυμα του «πολυθεσίτη» υπευθύνου. Επισημαίνουν τους φόβους τους, ότι μια τέτοια κίνηση θα αποβεί μοιραία για την ενότητα της παράταξης στο Χαϊδάρι.

Πιο Δημοφιλή