ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 06 Δεκεμβρίου 2014 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Το ζήτημα της στήριξης της τοπικής αγοράς του Χαϊδαρίου, εν όψει μάλιστα και της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, έθεσε ο Βαγγέλης Ντηνιακός, στο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου.

Με Ερώτησή του προς τη Δημοτική Αρχή, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Χαϊδάρι ξανά», ζήτησε να μάθει σε ποιες ενέργειες έχει προχωρήσει ή προγραμματίζει να προχωρήσει η νέα Διοίκηση του Δήμου προκειμένου να τονωθεί η κίνηση στα τοπικά καταστήματα καθώς και αν υπάρχει συνεργασία με το νεοσυσταθέντα τοπικό Εμπορικό Σύλλογο.

Ιδιαίτερα την περίοδο των εορτών η πόλη θα πρέπει να είναι φωτισμένη, πεντακάθαρη και φιλική ώστε να δημιουργεί στους συμπολίτες μας ευχάριστα συναισθήματα και την επιθυμία να περπατήσουν στο Χαϊδάρι, να επισκεφθούν την αγορά και να την ενισχύσουν, όσο φυσικά δύνανται, τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Στο πλαίσιο αυτό τόνισε και την ανάγκη επίλυσης του σοβαρού προβλήματος της καθαριότητας, από το οποίο υποφέρει τόσο το κέντρο όσο και οι γειτονιές της πόλης μας, σημειώνοντας πως «δε νοείται εορταστική ατμόσφαιρα και τόνωση της τοπικής αγοράς με βρώμικη πόλη». Υπενθύμισε δε στη Δημοτική Αρχή την υπόσχεσή της πως το ζήτημα της καθαριότητας θα είχε ήδη λυθεί εντός 20ημέρου, χρονικό διάστημα που όμως έχει ήδη παρέλθει χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Η απάντηση της Δημοτικής Αρχής ήταν για ακόμη μια φορά γενικόλογη και ασαφής καθώς το μόνο που ανέφερε ήταν ότι πρόκειται να γίνουν κάποιες χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις, χωρίς όμως να αναφέρει κανέναν προγραμματισμό και καμία συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο. Για το πρόβλημα της καθαριότητας και των σκουπιδιών, το οποίο παραμένει, ταλαιπωρεί τους πολίτες και δυσφημίζει την πόλη η Δημοτική Αρχή ζήτησε και νέα πίστωση χρόνου υποσχόμενοι ότι θα το αντιμετωπίσουν.

(φωτο αρχείου)

Πιο Δημοφιλή