ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 01 Δεκεμβρίου 2014 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

''Παραπολιτικής το Ανάγνωσμα''

Την πληροφορία μας την έδωσε χτες το πρωί στο Χαϊδάρι, άνθρωπο, που είναι πολύ κοντά στον Τάσο Χαλκιά, είπε με σιγουριά ότι «ο Τάσος είναι έτοιμος να παραιτηθεί από Δημοτικός Σύμβουλος και ότι αυτό είναι θέμα χρόνου». Όπως καταλαβαίνεται, έτσι ανοίγει ο δρόμος για να καταλάβει την θέση η πρώτη επιλαχούσα που είναι η Ειρήνη Λυμπουσάκη.

Τουλάχιστον η κ. Λυμπουσάκη, παρευρίσκεται σε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια παρ ότι δεν έχει εκλεγεί, ενώ ο κ. Χαλκιάς από όσο γνωρίζουμε, έχει εμφανιστεί μόνο σε ένα και είναι φυσικό, αφού οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του αφήνουν περιθώριο να δίνει το παρών στις συνεδριάσεις. Βέβαια δεν είναι μόνο ο Τάσος Χαλκιάς που απουσιάζει συνέχεια, είναι και άλλοι, από άλλο συνδυασμό που έχουν «ρίξει μαύρη πέτρα» και δεν πατάνε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Έρχονται όμως οι σύντροφοί τους που δεν έχουν εκλεγεί (συγκεκριμένα δύο) οι οποίοι σχολιάζουν την απουσία τους, τους «στολίζουν» και τους «θάβουν» κανονικά!

Πιο Δημοφιλή