ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 01 Δεκεμβρίου 2014 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

 ''Παραπολιτικής το Ανάγνωσμα''

Την εκδήλωση της Εστίας Κρητών Χαϊδαρίου όπως φαίνεται διάλεξαν να παρευρεθούν ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης ''ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ'' Αποστόλης Θεοφίλης και οι συνεργάτες του, ο Γραμματέας της Κίνησης Νίκος Βροντάνης  και το στέλεχος Κώστας Καλδής. Είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση που κάνει ο Θεοφίλης από τις εκλογές και μετά, που από ότι προσέξαμε δεν πέρασε απαρατήρητος (είναι ψηλός και ξεχωρίζει από μακρυά).

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, είχε σύντομη και εγκάρδια συνάντηση με τον Δήμαρχο Μιχάλη Σελέκο, που από ότι πήρε το αυτί μας, θα συναντηθούν κάποια στιγμή, με μεγαλύτερη άνεση χρόνου για να μιλήσουν για τα προβλήματα του Χαϊδαρίου και πως μπορεί ο Θεοφίλης από την μεριά του να βοηθήσει.
Όλα δείχνουν ότι ο Θεοφίλης μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι της επόμενης μέρας από πολύ νωρίς, αλλά παρ όλα αυτά, εντύπωση προκάλεσε και η παρουσία της υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου Βασιλικής Δάλλα με την κόρη της, που ήταν συνέχεια μαζί με την παρέα από την αρχή μέχρι το τέλος της εκδήλωσης αφήνοντας ερωτηματικά αν έχει προσχωρήσει στην παράταξη του Θεοφίλη η όχι. Σε λίγες μέρες πάντως η στήλη θα φροντίσει να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το θέμα...

Πιο Δημοφιλή