ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥ

Δ/νση: Πελοπίδα 117, 12135, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Τηλέφωνο: 2105728203, 2105728242
Fax: 2105728202 - Κινητό: 6977645795 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Είστε υποψήφιος Αιρετός - Βουλευτής στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο pitsounicity.gr

Τηρείτε σειρά προτεραιότητας

Τα πιό πρόσφατα

Δημιουργηθηκε στις 27 Νοεμβρίου 2014 Κατηγορία: ΧΑΪΔΑΡΙ
Εκτύπωση

Τον νέο δήμαρχο της πόλης Χαϊδαρίου Μιχάλη Σελέκο επισκέφθηκαν η Πρόεδρος Μαρία Μπρή, η Γραμματέας του Συλλόγου Ειρήνη Λυμπουσάκη και Μέλη του Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ». Του ευχήθηκαν η παρουσία του στον δημαρχιακό θώκο να είναι δημιουργική -παρά τις μεγάλες δυσκολίες- μιας και ο λαός τον εξέλεξε με συντριπτική πλειοψηφία!

Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ φιλικό κλίμα και συμφώνησαν ότι ο πολιτισμός και η παράδοση είναι το πολυτιμότερο αγαθό και ευελπιστούν σε εποικοδομητική συνεργασία και των δύο πλευρών. Συζήτησαν για διάφορες εκδηλώσεις του Συλλόγου και τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα βοηθήσει με όσες δυνατότητες έχει, όπως φυσικά και τους άλλους συλλόγους.Επεσήμανε πάντως ο Δήμαρχος ότι η πόρτα του θα είναι ανοιχτή και θα αντιμετωπίζει ίσα όλους τους Δημότες.

Οι Πυργούσοι προσέφεραν στον Δήμαρχο λικέρ ΜΑΣΤΙΧΑΣ, το βιβλίο του συλλόγου «ΕΝΑ ΚΕΙΜΗΛΙΟ το ΠΥΡΓΙ ΤΗΣ ΧΙΟΥ» και μία αφίσα από τη ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ (ΝΤΕΛΑΚΡΟΥΑ).Ο Δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος ευχαρίστησε τους Πυργούσους (ΧΙΩΤΕΣ) και τους υποσχέθηκε την υλοποίηση του μνημείου τους μιας και ήταν από τους πρώτους κατοίκους του Χαϊδαρίου, τους προέτρεψε δε να κρατήσουν όπως κρατούν τους συνδετικούς κρίκους μεταξύ τους! «Είσαστε» είπε, «Σύλλογος ενός χωριού,αλλά πολυπληθής , με μεγάλη εμβέλεια και με σημαντική παρουσία στα δρώμενα της πόλης του Χαϊδαρίου και όχι μόνο!!!

Πιο Δημοφιλή